Google Nest Hub Max: Look and Talk inschakelen

Google Nest Hub Max

Wil je niet elke keer ‘Hey Google’ zeggen als je de Google Assistent oproept op de Nest Hub Max? Dankzij de nieuwe Look and Talk-functie van Google kun je eenvoudig op het scherm van de Nest Hub Max chatten met de Assistent.

Voor het eerst aangekondigd in mei, kun je met de nieuwe Look and Talk-functie het wekwoord ‘Hey Google’ overslaan bij het instellen van alarmen, muziek in de rij zetten, een weerbericht aanvragen of een willekeurige vraag stellen.

Met hulp van de camera van de Nest Hub Max gebruikt Google Face Match en Voice Match om te vertellen wie je bent en te detecteren of je opzettelijk naar het scherm kijkt. Zodra Google zeker weet dat je wilt communiceren met de Google Assistent, begint het scherm te luisteren naar opdrachten of vragen.

Na een geleidelijke uitrol zou Look and Talk nu beschikbaar moeten zijn voor de meeste Nest Hub Max-gebruikers, en het is eenvoudig in te schakelen.

Tijd om te voltooien: 5 minuten Benodigd gereedschap: Google Home-app Benodigd materiaal: Google Nest Hub Max. kosten: $ 0 1.

Ga naar het scherm Instellingen in de Google Home-app

Instellingenknop Google Nest Hub Max

Ben Patterson/Gieterij

Start eerst de Google Home-app en tik op de Instellingen knop.

2.

Google Nest Hub Max Face Match-instelling

Ben Patterson/Gieterij

Tik vervolgens op Google Assistent onder de kop Functies en tik vervolgens op Face Match.

3.

Schakel de functie Kijken en praten in

Google Nest Hub Max Kijken en praten schakelen

Ben Patterson/Gieterij

Je Nest Hub Match zou moeten worden weergegeven op het Face Match-scherm. Druk op Kijk en praat schakelen om de functie te activeren.

4.

Begin te praten met de Google Assistent

Google Nest Hub Max vier stippen in de hoek van het scherm

Ben Patterson/Gieterij

Zorg er nu voor dat je niet meer dan anderhalve meter van je Nest Hub Max af staat terwijl je rechtstreeks naar het scherm kijkt. Als Google je herkent, zou je vier stippen in de linkerbovenhoek van het scherm moeten zien zweven, wat aangeeft dat de Google Assistent klaar is en luistert.

Ga je gang en spreek met de Assistent – en ja, je kunt het gedeelte ‘Hey Google’ overslaan.

5.

Kijk en praat annuleren

Google Nest Hub op het scherm tikken

Ben Patterson/Gieterij

Om een ​​Look and Talk-interactie te annuleren, kun je op het scherm van de Nest Hub Max tikken of (als de Google Assistent een opdracht niet actief verwerkt) gewoon wegkijken van het scherm.

Luistert de Google Assistent de hele tijd?

Volgens Google zorgt de nieuwe Look and Talk-functie ervoor dat de Google Assistent alleen begint te luisteren wanneer je ‘opzettelijk’ oogcontact maakt met het scherm. Het is ook ontworpen om onbedoelde of voorbijgaande blikken te negeren.

U kunt zien wanneer Google luistert wanneer u de vier kleine stippen in de hoek van het scherm ziet, terwijl veelkleurige lijnen of stippen betekenen dat Google heeft gedetecteerd dat u spreekt of in afwachting is van een andere opdracht of vraag.

Kijkt de Google Assistent de hele tijd?

Wanneer je de camera gebruikt om je identiteit te bepalen, stuurt de Google Nest Hub Max je afbeelding of video niet naar de cloud, zegt Google; in plaats daarvan wordt het hele identificatieproces lokaal op het apparaat uitgevoerd.

Waarom werkt Look and Talk niet?

De Nest Hub Max schakelt Look and Talk automatisch uit wanneer muziek of video’s worden afgespeeld, wanneer beelden van een beveiligingscamera worden gestreamd of wanneer de gastmodus is geactiveerd.

Je moet er ook voor zorgen dat Cameradetectie, Voice Match en Face Match allemaal zijn ingeschakeld en dat de ingebouwde camera van de Nest Hub Max is ingeschakeld.

0 Shares:
You May Also Like