Glassagram Review: alles wat u moet weten over deze Instagram-spion-app

Glassagram Review: All You Need To Know About This Instagram Spy App

Gebruik je Instagram regelmatig?

Instagram is niet alleen een vermakelijk platform voor het delen van afbeeldingen. Als u een bedrijf heeft, kan het ook een krachtige tool voor uw merk. Als u een ouder bent, kunt u controleer regelmatig de IG . van uw kind om te zien wat ze van plan zijn.

Maar wat als het account dat u wilt zien is? privaat, en zij accepteert je volgverzoek niet?

Maak je geen zorgen – je kunt apps en services van derden gebruiken, zoals Glassagramom hun Instagram-account toch te zien.

In deze uitgebreide Glassagram-recensie zal ik dit bespreken functies van spionage-app zodat u kunt zien of het geschikt is voor uw behoeften.

Voordelen van Glassagram-producten

Instagram is een extreem populaire sociale-mediasite die momenteel ongeveer een miljard gebruikers Wereldwijd.

Of u deze app voor het delen van afbeeldingen nu zakelijk of voor persoonlijk gebruik gebruikt, er zijn veel legitieme redenen waarom u een speciale Instagram-spionage-app nodig heeft.

Ten eerste ben je misschien geïnteresseerd in het bekijken van een prive account. Of, zelfs als u het account al volgt, misschien bent u wil niet dat de ander het weet dat je hun Instagram-verhalen bekijkt. Misschien wil je zelfs bewaar hun Insta-verhalen of bekijk hun foto’s op ware grootte.

Wat het geval ook is, Glassagram is het product voor jou.

Glassagram is een anonieme Instagram-app voor het bekijken van verhalen, en nog veel meer. Hoewel het voornamelijk is gemaakt om gebruikers in staat te stellen anoniem verhalen te bekijken, heeft het andere krachtige functies:

Bekijk anoniem Instagram-verhalenDownload Instagram-verhalenDownload video’sDownload foto’sBekijk een privé Instagram-accountBekijk likes, zelfs als ze verborgen zijnDe locatie van elk bericht volgenU hoeft uw eigen account niet te koppelenGebruik hun free basisversie

Klinkt als iets waar je zin in hebt? Bekijk Glassagram nu!

als jij meer spionagefuncties nodig hebben die niet specifiek voor Instagram zijnkunt u ook het zusterproduct uMobix bekijken, dat ik eerder heb beoordeeld.

Glassagram-recensie

Zoals hierboven vermeld, is Glassagram in de eerste plaats gemaakt om een ​​anonieme Instagram-verhaalviewer te zijn.

Door deze app te gebruiken, wordt uw profielnaam verschijnt niet in de lijst met kijkers van verhalen. Het kan ook voor andere doeleinden worden gebruikt, zoals het zien van iemands like-activiteit op Instagram.

Ik zal elk van de functies hieronder in dit bespreken diepgaande beoordeling van Glassagram!

Belangrijkste kenmerken:

Dit zijn de populaire functies die Glassagram te bieden heeft.

Houd er rekening mee dat het platform op het moment van schrijven nog steeds is voortdurend bijgewerkt en verbeterd. Niet al deze zijn nu al beschikbaar, maar het bedrijf achter Glassagram is van plan ze in de nabije toekomst uit te rollen.

Instagram Verhaalviewer

Met deze functie van Glassagram kun je het Instagram-verhaal van een andere persoon bekijken zonder dat uw mening reflecteert op de totale tellingof op hun lijst met Instagram-kijkers.

Als je iemand wilt bespioneren, zal Glassagram’s anonieme verhaalviewer, waarmee je Instagram anoniem kunt gebruiken of anoniem kunt browsen, zeer nuttig zijn.

Deze tool werkt als je een kind omdat kinderen de neiging hebben zich anders te gedragen als ze weten dat hun ouders kijken.

Ten slotte, Instagram-gebruikers die wil niet dat mensen weten dat ze online zijn maar toch de verhalen van anderen willen kunnen zien, kan ook profiteren.

Kijker voor Instagram-video’s

Dit is een van de belangrijkste functies die op het moment van schrijven al werkt. Met de Instagram-videoviewer van Glassagram kun je de video’s van een ander account bekijken en video’s downloaden zonder als kijker te worden vermeld.

Meer dan dat, deze functie is ook goed voor individuen die gewoon niet willen dat andere mensen hun activiteit zien. Of je nu naar de verhalen van een vreemde kijkt IG of de berichten van iemand wilt bekijken, dit is een waardevolle functie om te hebben.

Directe berichten-kijker

Zodra een direct bericht op IG is verzonden, zal de andere partij automatisch weten dat je het hebt gelezen.

Het zou handig zijn als u de berichten nu kunt bekijken en reageer op een later momentzonder dat de ander weet dat je hem al hebt gezien.

Met deze functie kunnen ouders zien wat er via directe berichten naar hun kinderen wordt gestuurd en pas ingrijpen als ze voelen dat er iets aan de hand is.

Vindt kijker leuk

Glassagram’s “like viewer” laat je zien wie er is de foto’s, video’s en verhalen van een Instagram-account leuk vinden.

Als u een ouder bent, kan het ook waardevolle informatie zijn om te weten wie de foto’s van uw kinderen leuk vindt en hoeveel.

Plus, als je het koppelt met Glassagram’s tool om naar directe berichten te kijken, kun je je s . verbeterenbewakingsmogelijkheden en bescherm uw kinderen volledig van verdachte persoonlijkheden.

Locatietracker

Ten slotte kun je met deze functie van Glassagram volgen waar het bericht is gemaakt en de locatie op een GPS-kaart voor jou.

Hoewel het van cruciaal belang kan zijn om de activiteiten van uw kinderen op Instagram te zien, is het ook belangrijk om hun echte activiteit. De Location Tracker van Glassagram helpt hierbij.

Free Instagram-kijker

Als je een Instagram-account wilt bekijken zonder in te loggen op je account, kun je de free Instagram-kijker op de website van Glassagram.

Met deze viewer kunt u: controleer openbare Instagram-accounts en zelfs hun Instagram-verhalen indien van toepassing.

Hier zijn de stappen.

  Ga naar de Glassagram-website en klik op de grote “Probeer nu” knop.

  Glassagram-startpagina

  Hier ziet u een veld waarin u de . kunt typen gebruikersnaam of Instagram-link van het account dat u wilt bekijken. Zorg ervoor dat u het juiste formaat gebruikt.

  Glassagram instagram gebruikersnaam invoerpagina

  Klik vervolgens op Kijk nu.

  Glassagram instagram gebruikersnaam invoerpagina

  Klik op de “Ga naar account” knop wanneer deze verschijnt.

  Ga naar de accountknop na het invoeren van de instagram-gebruikersnaam in glassagram

  U kunt nu de inhoud van het openbare Instagram-account.

  openbare inhoud in instagram zoals te zien in glassagram

  Als ze die hebben Insta-verhalenje zou die ook moeten zien, maar alleen als het een openbaar account is.

  Tabblad Instagram-verhalen zoals te zien in glassagram

  Hier is een voorbeeld van hoe het eruit ziet als u de gebruikersnaam van een privéaccount invoert.

  Privé instagram-account zoals te zien in glassagram

Zoals je kunt zien, wordt het alleen weergegeven basis informatie uit het privéprofiel. Je ziet dit ook op een gewone Instagram-app.

Installatie

Als je ooit eerder een andere spionage-app hebt geprobeerd, zoals uMobix, mSpy of Spyic, zou je bekend moeten zijn met hoe deze installaties gaan.

Als u alle functies die Glassagram te bieden heeft wilt ervaren, moet u eerst: betaal voor het premium abonnement.

  Zodra u uw abonnement heeft, ga naar deze link: https://us.glassagram.com/en/login. Het is belangrijk dat u deze link gebruikt en niet op de “Log-in”-knop van Glassagram klikt, want die werkt niet.

  Glassagram-aanmeldingspagina

  Je ziet de Glassagram installatiewizard. Op dit moment gaat het rechtstreeks naar de Android-installatiewizard, zonder naar de iOS-versie te gaan. Zorg ervoor dat uw Android-telefoon in de buurt is en klaar is voor installatie en klik op Volgende.

  Glassagram installatiewizard

  U kunt de meegeleverde QR-code gebruiken om de app naar uw telefoon te downloaden. Als het niet werkt, klik dan op de “Als het je niet gelukt is op deze manier” optie en typ de verstrekte link in uw browser.

  Qr-code voor het downloaden van glassagram

  Wacht tot de download is voltooid, open deze en installeer de app. Op uw bureaublad zou u de gedetailleerde stappen moeten zien. Blijf gewoon klikken Volgende zodra u elke stap hebt voltooid.

  Instructies voor het installeren van glassagram

  Tijd om de Glassagram-applicatie op je telefoon in te stellen. Nogmaals, volg gewoon elke instructie op het scherm en klik op Volgende als je klaar bent.

  Instructies op het scherm om de glassagram-toepassing in te stellen

  Ergens tijdens het installatieproces wordt u mogelijk gevraagd om een ​​code in te voeren. Klik “Als u het scherm met een code-invoer ziet.”

  Instructies op het scherm om de glassagram-toepassing in te stellen

  Klik op de “Koop code” en voer de code in die u op uw telefoon ziet. Klik Volgende wanneer je klaar bent.

  Download de codeknop in de installatiewizard van glassagram

  Hierna moet je gewoon wacht tot de Glassagram-servers verbinding maken naar je telefoon.

  Glassagram maakt verbinding met zijn servers

Als het klaar is, zou je het moeten kunnen zie het dashboard en begin je Instagram-privéweergave.

Compatibiliteit

De website zegt echter dat Glassagram op dit moment op zowel Android- als iPhone-apparaten werkt alleen de Android-versie lijkt beschikbaar te zijnmet name een Android OS-versie van 4.1 en hoger.

Wat ik leuk vond?

Het is innovatief en nuttig. Het uitgangspunt van Glassagram is: uniek en ongelooflijk handigvooral voor enthousiaste gebruikers van Instagram of degenen die het nodig hebben voor hun levensonderhoud.Het zijn extra functies. De app is meer dan alleen een Instagram-viewer – hij kan ook verhalen, video’s, DM’s en vind-ik-leuks zien. Het beschikt zelfs over een locatietracker.Makkelijke installatie. De installatie is eenvoudig, vooral vanwege de automatisch installatieprogramma. U hoeft niet alle verwarrende machtigingen zelf te verlenen.Responsieve ondersteuning. Tijdens het testen kreeg ik te maken met een installatieprobleem dat enkele weken duurde om op te lossen. Het ondersteuningsteam van Glassagram via de livechat is gebleven attent en behulpzaam, reparaties na reparaties voorstellen totdat we degene raken die het goed heeft gedaan. Ze verlengden ook de duur van het lidmaatschap om aan deze periode tegemoet te komen.

Wat ik niet leuk vond

Misleidend. Van zijn website lijkt Glassagram een ​​op abonnementen gebaseerde app waarmee je naar de inhoud van Instagram-accounts van andere mensen zonder gezien te worden.

Vanaf nu is het echter gewoon een monitoring-app. Jij moet Glassagram discreet op het doelapparaat installeren zodat u de inhoud van het Instagram-account van dat apparaat kunt zien.

Leeg dashboard. Zoals hierboven vermeld, werken veel functies van Glassagram momenteel niet. Je kunt Instagram-profielen nog steeds anoniem bekijken in de proefversie van Glassagram voor freeHoewel.

Veelgestelde vragen

Kun je anoniem Instagram-verhalen bekijken?

U kunt Glassagram gebruiken om anoniem Instagram-verhalen bekijken. Je profielfoto en naam zijn niet zichtbaar voor hun lijst met kijkers van Instagram-verhalen. Als je Instagram-verhalen bekijkt met deze app, wordt de weergave niet eens geteld.

Kan iemand zien dat ik hun Instagram-verhaal heb bekeken als we geen vrienden zijn?

Iemand kan zien dat je hun Instagram-verhaal hebt bekeken zelfs als je geen vrienden bent. Daarom zou je een spionage-app zoals Glassagram moeten gebruiken om hun profiel te bekijken als je anoniem wilt blijven.

Glassagram-recensie: tot slot

Glassagram is een Instagram verhaal kijker met functies die veel potentieel hebben. Hoewel het niet zo uitgebreid is als uMobix, heeft het wel zijn eigen voordelen.

Zijn free versie zou genoeg moeten zijn voor mensen die ik wil gewoon anoniem een ​​openbaar account bekijken berichten en verhalen. Als u op zoek bent naar een robuustere app om bekijk een privé Instagram-account, het betaalde abonnement is echter misschien het proberen waard.

Vond je deze recensie leuk? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Glassagram

Glassagram

Pluspunten

Innovatief product Beschikt over meer tools dan verwacht Eenvoudige installatie Robuuste ondersteuning

nadelen

Misleidende advertentie Sommige functies werken niet

0 Shares:
You May Also Like