Geruchten dat Xbox-streamingapparaat en Samsung-app games rechtstreeks naar tv brengen

Xbox Cloud Gaming with Xbox Game Pass (beta).

Microsoft komt naar verluidt dichter bij de release van het zelfstandige streamingapparaat dat is gebouwd rond Xbox Game Pass Ultimate, waarvan het bedrijf erkende dat het bijna een jaar geleden in ontwikkeling was.

Maar ontmantel je Xbox Series X nog niet helemaal. De nieuwe streamer wordt, enigszins vaag, in de komende 12 maanden verwacht, volgens rapporten van VentureBeat en anderen.

Afgezien van het streamen van Fortnite, console-free, via een tv in een logeerkamer, hoopte men dat het nieuwe apparaat ook Netflix, Disney+, Hulu en al je A-lijst entertainmentbronnen zou streamen. Als het net als andere off-the-rack streamers is, kan het Microsoft-apparaat eruitzien als een stick (Roku of Amazon Fire TV) of puck (Google Chromecast) met een HDMI-aansluiting voor je televisie of monitor.

Het is ook mogelijk dat je zowel console- als stick-free als u een Samsung-tv bezit. Microsoft werkt samen met Samsung aan een Xbox-game-streaming-app, die ook binnen de komende 12 maanden wordt verwacht.

Een streamingapparaat zou Microsoft’s push naar gaming en streaming via abonnementen versnellen. Het bedrijf bereidt ook een gezinsplan voor, volgens rapporten van vorige maand, waarmee vijf mensen de dienst kunnen gebruiken via een enkel abonnement.

Kan Microsoft een nieuwe generatie gamers verleiden met een betaalbaar klein streamingapparaat en? free Fortnite via Xbox Cloud Gaming? Het ziet er zeker naar uit dat het in de komende 12 maanden zal worden ontdekt.

0 Shares:
You May Also Like