Geef je thuisnetwerk een boost met deze $ 55 TP-Link mesh-routerdeal

tplinkdecow2400

Als je je wifi-snelheden wilt verhogen in een gebied van 3.000 vierkante meter of minder, hebben we een geweldige deal gevonden voor een mesh-router. Alleen vandaag verkoopt B&H Photo Video een gerenoveerd two-pack van de TP-Link Deco W2400 voor $ 55. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 45 korting op de gebruikelijke prijs en een prijs op een mesh-router voor meerdere apparaten. Wees er snel bij als je geïnteresseerd bent, want de deal loopt donderdagavond net voor middernacht af.

Aangezien deze zijn opgeknapt, betekent dit dat ze oorspronkelijk zijn teruggestuurd naar de fabrikant en zijn gerepareerd om zo goed als nieuw te werken. Dit systeem wordt geleverd met een garantie van 90 dagen voor opgeknapte goederen, wat best goed is: als een apparaat een probleem heeft, gaat het meestal ruim voordat er drie maanden verstrijken kapot.

Het TP-Link Deco W2400-systeem ondersteunt tot 802.11ac-snelheden. Het is een dual-band router met een 2,4 GHz-band en een 5 GHz-band. Elke unit heeft twee ethernetpoorten en een doorvoer tot 1.167 megabit per seconde. Elke unit heeft ook twee interne antennes.

TP-Link zegt dat het systeem tot 100 apparaten met MU-MIMO ondersteunt voor betere prestaties bij videostreaming en online gaming. TP-Link heeft ook Alexa-ondersteuning toegevoegd voor spraakbesturing.

We hebben dit systeem niet beoordeeld, maar het is goed beoordeeld door klanten, en hoewel het niet het meest geavanceerde mesh-systeem is, is het een goede manier om de wifi-prestaties thuis te verbeteren voor een uiterst betaalbare prijs. Het is zeldzaam om een ​​goed beoordeelde mesh-router te vinden met meerdere apparaten die voor minder dan $ 100 gaan, laat staan ​​​​bij die prijs.

[Today’s deal: Refurbished TP-Link Deco W2400 two-pack for $55 at B&H Photo Video.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like