Geef je stopcontacten slimheid met twee Kasa-smartstekkers voor $ 17

kasasmartplug

Slimme stekkers. Zo wordt de koffie ‘s ochtends automatisch gemaakt, tenminste als je het zo instelt. Als je ervan droomt om je stopcontacten wat hersens te geven zonder een hoge investering, verkoopt Amazon een two-pack TP-Link Kasa slimme stekkers voor $ 17. Dit pakket werd eerder deze week voor $ 20 verkocht en daarvoor was het $ 25.

De Kasa-apparaten van TP-Link hebben geen smart home-hub nodig. In plaats daarvan maken ze rechtstreeks verbinding met uw wifi-netwerk via de mobiele Kasa-app. Zodra ze in je netwerk zijn geïntegreerd, werken deze pluggen samen met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je ze met je stem kunt activeren. De stekkers kunnen ook worden gepland om op bepaalde tijden in- en uitgeschakeld te worden.

De slimme stekkers van Kasa zijn ontworpen om elk “licht apparaat” tot 12 ampère aan te kunnen, zoals een televisie, ventilator, radio of lamp. Deze pluggen zullen ook de tweede uitgang op een frontplaat niet blokkeren, wat betekent dat je er twee op elkaar kunt stapelen als dat nodig is.

[Today’s deal: 2 Kasa Smart Plugs for $17 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like