Geef je slimme huis een kickstart met een Echo Plus en een Philips Hue-lamp voor slechts $ 80

echoplusphilipshue

Als je de smart home-revolutie nog steeds vanaf de zijlijn bekijkt, heeft Amazon nu een mooi startpakket. De online retailer verkoopt de tweede generatie Echo Plus en een Philips Hue-lamp voor $ 80. Dat is $ 70 goedkoper dan de $ 150 waar deze bundel meestal voor verkoopt, en dezelfde prijs waar de Echo Plus alleen voor gaat.

We hebben de tweede generatie Echo Plus niet beoordeeld, maar we hebben het origineel een schamele twee van de vijf sterren gegeven. Dat is een behoorlijk vernietigende score, maar onze bezwaren gingen grotendeels over de waarde van de luidspreker voor de vraagprijs van $ 150. De tweede generatie Echo Plus biedt een betere geluidskwaliteit dan zijn voorganger en bevat ZigBee-hubondersteuning, net als het originele apparaat.

ZigBee is een slimme draadloze standaard voor thuisgebruik die door veel apparaten wordt gebruikt, waaronder Philips. Het is echter niet de enige standaard en de Echo Plus werkt niet als een controller voor Z-Wave smart home-apparaten.

Toch krijg je de altijd uitstekende Alexa persoonlijke assistent in een capabele luidspreker en een gratis slimme gloeilamp. Over het algemeen is het een uitstekende waarde voor $ 80 en een goede bundel om je teen in de wereld van het slimme huis te dompelen.

[Today’s deal: Echo Plus and Philips Hue Bulb for $80 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like