Geef je lampen wat slimheid met deze Kasa-schakelaar van $ 12

kasahs200

Als je je verlichting wilt uitschakelen zonder een schakelaar om te zetten, kan dat nu voor een uitstekende prijs. Amazon verkoopt de enkelpolige TP-Link Kasa Smart Light Switch HS200 voor $ 12. Om die prijs te krijgen, knipt u de kortingsbon van 10 procent onder de prijs op de productpagina. Deze slimme schakelaar zat niet zo lang geleden rond de $ 20 (of meer).

De Kasa-producten van TP-Link worden geleverd met Wi-Fi, zodat u rechtstreeks verbinding kunt maken met uw thuisnetwerk via de Kasa-smartphone-app van TP-Link, in plaats van te moeten investeren in een dure smart home-hub. Zodra dat is gebeurd, kun je je lichten op afstand activeren, schema’s instellen en zelfs toegang krijgen met spraakbesturing via Amazon’s Alexa en Google Assistant.

Dit is een enkelpolige schakelaar en vereist een nuldraad voor installaties. Een aardingsdraad wordt ook aanbevolen.

Slimme schakelaars zijn een fantastische manier om uw verlichting (of een schakelaar aangesloten op een stopcontact) te automatiseren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervangen van slimme gloeilampen. Het feit dat je het voor amper meer dan $10 kunt doen met de deal van vandaag is gewoon uitstekend.

[Today’s deal: Kasa Smart Light Switch HS200 for $12 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like