Geef het geluid van je tv een boost met deze Polk Audio-soundbar, te koop voor $ 139

polk audio s2

We missen momenteel allemaal bioscopen, maar met de juiste audioapparaten kan je thuisopstelling je veel dichter bij die meeslepende ervaring brengen. En vandaag kun je de Polk Audio Signa S2-soundbar van Amazon krijgen voor $ 139. Verwijder niet-productlink, lager dan een catalogusprijs van $ 229. Dit komt overeen met de goedkoopste die we hebben gezien.

Deze ultradunne soundbar, die wordt geleverd met een meegeleverde draadloze subwoofer, is iets meer dan vijf centimeter lang, zodat hij gemakkelijk in uw entertainmentconsole past zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Ondanks zijn kleine formaat biedt hij een uitstekend geluid, met Dolby Digital Decoding om de helderheid te maximaliseren en vijf drivers met volledig bereik om de bas te versterken.

Deze soundbar werkt niet alleen met je tv, maar kan ook draadloos verbinding maken met je mobiele apparaat om muziek te streamen van apps als Pandora en Spotify. We gaven een eerdere versie van deze soundbar, de Polk Audio Signa S1, een viersterrenreview en merkten op dat het “een grote verbetering was ten opzichte van de ingebouwde audio in de meeste tv’s”. En met de solide functieset van deze editie, moet de Signa S2 een punch inpakken met het geluid van je entertainmentsysteem.

[Today’s deal: Polk Audio Signa S2 sound bar from Amazon for $139]
0 Shares:
You May Also Like