Geef het gazon water vanaf de bank met deze Rachio 3 slimme sproeierdeal

Rachio 3 with cover

De zomer staat voor de deur, en als je gedachten gaan naar gazononderhoud en landschapsarchitectuur, hebben we een deal voor je gevonden: Amazon verkoopt onze favoriete slimme sprinkler, de Rachio 3 8-zonecontroller, voor $ 190Niet-product verwijderen link, een besparing van $ 40 op de adviesprijs en zeer dicht bij het laagste punt ooit.

Dit slimme sprinklersysteem is eenvoudig te installeren. Rachio zegt dat je in 30 minuten of minder aan de slag kunt en gebruikt Rachio’s Weather Intelligence Plus om water geven over te slaan als het regent, al te nat, te winderig of ijskoud is. De Rachio 3 werkt met Alexa en Google Assistant voor stemloos water geven en ondersteunt planning op afstand via de smartphone-app.

Toen we de Rachio 3 testten, gaven we hem 4,5 van de 5 sterren en concludeerden: “De beste slimme sprinklercontroller ter wereld wordt nog beter, met nieuwe functies, betere draadloze connectiviteit en slimmer waterbeheer.” Dus als u het gazon deze zomer in de rest van de seizoenen in een handomdraai wilt besproeien, is vandaag een fantastisch moment om dit uitstekende slimme sproeisysteem op te halen.

[Today’s deal: Rachio 3 8-zone smart sprinkler controller for $190 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like