Geef domme apparaten hersens met deze geweldige deals voor slimme stekkers en schakelaars van Kasa

kasasmartswitches

Als u de automatiseringsmogelijkheden van smart home wilt uitbreiden, kunnen de deals van vandaag u helpen uw domme apparaten en apparaten om te zetten in slimme apparaten. Amazon verkoopt een drie-pack Kasa Smart Light-schakelaars van TP-Link voor $ 40 en een twee-pack Kasa Smart Plugs voor $ 15.

De schakelaars staan ​​op een historisch dieptepunt en beter dan de $ 50 tot $ 60 waar dit driepakket eerder in het jaar voor verkocht. De slimme stekkers zijn ondertussen $ 5 korting op de meest recente prijs en nog een historisch dieptepunt. Mogelijk ziet u ook een kortingsbon waarop u kunt klikken om nog eens 15 procent op de pluggen te besparen.

De lichtschakelaars werken met enkelpolige schakelaars, geen drie- of vierwegschakelaars. Ze hebben ook een neutrale draad nodig en maken verbinding met wifi via een 2,4 GHz-verbinding. De apparaten van Kasa spelen goed samen met Alexa en Google Assistant, en geen van beide heeft een dure hub nodig om te werken. De eenvoud van de Kasa-uitrusting van TP-Link is dat ze rechtstreeks verbinding maken met je wifi-netwerk via de Kasa-smartphone-app.

De slimme stekkers zijn daarentegen compacte muurwratten die slechts één stopcontact per voorplaat in beslag nemen, wat betekent dat je er twee op dezelfde plek kunt stapelen als je het nodig hebt. Net als de switches werken ze met Amazon en Alexa en maken ze verbinding met je huis via de Kasa smartphone-app. Deze schakelaars zijn fantastisch voor kleine elektronica in huis die beter zou zijn met planning, zoals een koffiezetapparaat of een staande lamp.

0 Shares:
You May Also Like