Geef alles een boost met deze eendaagse uitverkoop op stekkerdozen en stopcontacten

tessan

Als je meer stopcontacten nodig hebt om je telefoons, tablets en pc’s van stroom te voorzien, ga dan naar Amazon. De online retailer biedt een eendaagse uitverkoop op Tessan-stekkerdozen en wandwratten met meerdere stopcontactenVerwijder niet-productlink. De producten hebben een aantal interessante ontwerpen, samen met een heleboel stopcontacten en USB-poorten. Dit zijn onze topkeuzes uit de uitverkoop, die dinsdagavond net voor middernacht PT eindigt.

Ten eerste hebben we deze multi-plug-extender met USB voor $ 10,39. Verwijder niet-productlink, van de gebruikelijke $ 14 naar $ 16. Deze muurwrat heeft een driepolig stopcontact, drie tweepolige stopcontacten en drie USB-poorten, of genoeg om zeven apparaten tegelijk op te laden. Het is ook compact genoeg om slechts één stopcontact op een voorplaat in beslag te nemen als u de onderste stekker gebruikt. Het enige dat het niet heeft, is overspanningsbeveiliging.

Als u op zoek bent naar een stekkerdoos, kost deze USB-stekkerdoos met platte stekker $ 18,39. Verwijder niet-productlink in plaats van de gebruikelijke $ 23. Deze vierkante, platte stekker wordt geleverd met vier driepolige stopcontacten en drie USB-poorten. De strip wordt geleverd met een verlengsnoer van 9,8 voet en eindigt in een stekker onder een hoek van 45 graden, wat betekent dat hij geen tweede stopcontact blokkeert.

Ten slotte hebben we een stekkerdoos en overspanningsbeveiliging voor $ 20,39. Verwijder niet-productlink, vanaf $ 24. Deze stekkerdoos heeft 9 driepolige stopcontacten en drie USB-poorten. Net als de stekkerdoos hierboven heeft dit model een stekker van 45 graden. Sterker nog, hij biedt 1050 joule overspanningsbeveiliging.

[Today’s deal: one-day sale on Tessan power strips and multi-outlets on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like