Geavanceerde lekdetectie en waterverbruikanalyse – voor een prijs

Phyn Plus with PEX tubing

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Kan uw hoofdwatertoevoer afsluiten in geval van lekkage, gesprongen leiding, enz. Analyseert uw waterverbruik om u te helpen uw gebruik te beheren Kan sanitairproblemen identificeren en kostbare waterschade beperken Geen lopende abonnementskosten om het product volledig te gebruiken

nadelen

Duurder dan de vergelijkbare Flo by Moen slimme klep (die wel een abonnement heeft, hoewel het optioneel is) Ondersteunt geen sensoren die de aanwezigheid van water kunnen detecteren op plaatsen waar het niet zou moeten zijn Push-berichten – en hun waarschuwingen – kunnen gemakkelijk worden gemist (Robo-oproepen van Flo by Moen zijn effectiever)

Ons oordeel

De slimme waterklep van Phyn Plus is duur, zelfs na de recente prijsverlaging van $ 200, maar deze klasse apparaten kan kostbare waterschade aan uw huis voorkomen en u helpen een kostbare hulpbron verstandiger te gebruiken. Dat er geen doorlopende abonnementskosten zijn, is een groot pluspunt.

Beste prijzen vandaag

Michael is de hoofdredacteur van TechHive. Hij bouwde in 2007 zijn eigen slimme huis en gebruikte het als een echt testlab bij het beoordelen van nieuwe producten. Na een verhuizing is hij bezig zijn nieuwe huis, een bungalow uit 1890, om te bouwen tot een modern smart home.

0 Shares:
You May Also Like