GE Lighting onthult slimme thermostaat op CES

ge lighting cync smart thermostat

Een jaar na de stap verder te zijn gegaan dan slimme lampen met zijn eerste beveiligingscamera, is GE Lighting terug op CES met een nieuwe primeur voor zijn merk Cync: een slimme thermostaat. De fabrikant heeft ook meer beveiligingscamera’s om mee te pronken, samen met een reeks nieuwe slimme lampen.

De Cync Smart Thermostat met Wi-Fi staat gepland voor deze maand en heeft een “slank”, “hoog contrast” LCD-scherm en kan buitenshuis worden bediend met de Cync-app, geen hub vereist.

Uitgerust met aanraakgevoelige knoppen, heeft de thermostaat ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren en ondersteunt hij tot 10 verwarmings-/koelzones. GE Lighting zegt ook dat de nieuwe thermostaat kan worden geïnstalleerd zonder een gemeenschappelijke draad (of “C-draad”), waardoor deze compatibel zou moeten zijn met oudere huizen.

Naast de Cync Slimme Thermostaat bevindt zich de Cync Remote Temperature Sensor, die op batterijvoeding werkt en de temperatuur en vochtigheid kan bewaken in kamers die gescheiden zijn van de locatie waar de thermostaat is geïnstalleerd. De sensor zonder display maakt via Bluetooth verbinding met de Cync Slimme Thermostaat.

Compatibel met Alexa en Google Assistant, zullen de Cync Smart Thermostat en Remote Temperature Sensor respectievelijk $ 120 en $ 30 kosten.

Naast de nieuwe thermostaat en temperatuursensor, introduceert GE Lighting een aantal beveiligingscamera’s voor buiten die zullen worden toegevoegd aan de bestaande beveiligingscamera voor binnenshuis.

Verkrijgbaar in bedrade en batterijgevoede versies, de Cync Outdoor Security Camera heeft een draaibare lens, 2K videoresolutie, een 118 x 63 graden (BxH) gezichtsveld, tweerichtingsaudio en zwart-wit nachtzicht. De passieve infraroodsensor van de camera kan beweging detecteren binnen een straal van 7 meter en de detectie van mensen wordt ondersteund.

ge verlichting cync buiten beveiligingscamera

De batterijgevoede Cync Outdoor Security Camera wordt aangedreven door een inbegrepen en verwijderbaar batterijpakket van 6000 mAh, of hij kan ook op een optioneel zonnepaneel werken. We hebben contact opgenomen voor details over hoe lang de batterij de camera van stroom kan voorzien.

Zowel de bedrade als de batterijgevoede buitenbeveiligingscamera’s bieden cloud- en lokale SD-video-opslag, samen met ondersteuning voor Alexa en Google Assistant. Het Cam Cync cloudopslagplan van GE Lighting biedt 14 dagen videogeschiedenis voor $ 3 per maand of $ 30 per jaar na een gratis proefperiode van twee weken.

De camera’s hebben een IP65-classificatie, wat betekent dat ze volledig moeten worden beschermd tegen het binnendringen van stof en bestand moeten zijn tegen waterstralen onder lage druk in alle richtingen.

De bedrade Outdoor Security Camera wordt in februari verzonden en kost $ 100, terwijl de versie met batterijvoeding $ 130 kost. Het zonnepaneel en de extra batterijpakketten zullen respectievelijk $ 45 en $ 30 kosten.

GE Lighting belooft ook om in maart 11 nieuwe producten toe te voegen aan zijn Cync smart lighting-portfolio, waaronder nieuwe gloeilampen, inbouwlampen en standaard slimme lampen. Elk van de Wi-Fi-compatibele lampen kan worden bediend via de mobiele Cync-app, evenals Alexa en Google Assistant.

Voor gloeilampen zien we vier dimbare witte modellen in candelabra-, medium-, ST19- en G25-vormen, plus full-color G25- en ST19-lampen. De dimbare witte gloeilampen zullen in prijzen variëren van $ 14 tot $ 15, terwijl de gekleurde gloeilampen voor $ 25 per stuk zullen verkopen.

ge verlichting cync kleur gloeidraad g25 lamp

De volgende is een paar full-color inbouwdownlights, die zullen aankomen in versies van 4 en 6 inch en die tot 760 of 1.000 lumen aan helderheid kunnen uitstralen, afhankelijk van de grootte. De 4-inch downlight wordt verkocht voor $ 35, terwijl het 6-inch model $ 40 kost.

We kunnen ook een nieuwe dimbare witte A19-lamp verwachten, een afstembaar en full-color A19-model en een full-color BR30-schijnwerper, die respectievelijk $ 12, $ 15 en $ 22 zal kosten.

Ten slotte bevestigde GE Lighting dat zijn Cync-producten zullen voldoen aan Matter, de aankomende smart home-standaard die belooft de Alexa-, Google Assistant- en Apple HomeKit-ecosystemen te verenigen.

0 Shares:
You May Also Like