GameSir VX2 AimSwitch Gaming Combo Review: breng je spel naar een hoger niveau

De waanzin om te gamen verspreidt zich als een felle bosbrand.

Vroeger was het aantal professionele gamers slechts een select aantal, maar nu veranderden ze in een enorme kudde schapen. En om een ​​betere gamer te worden dan anderen, moet je natuurlijk veel talent hebben.

Maar dit is nog steeds niet genoeg.

Daarnaast zou het apparaat waarop je het spel speelt moeten werken zonder een fractie van een seconde een probleem te veroorzaken.

Maar kijkend naar de kwaliteit van gaming en gamers vandaag, is zelfs dit niet voldoende. Je moet er wat aan hebben extra gadgets en apparatuur die verbetert uw spelvaardigheid meerdere keren en stelt u in staat langer, beter en zonder rugpijn te spelen.

Vandaag laten we je kennismaken met zo’n gaming-gadget, die bij de naam hoort GameSir VX2 AimSwitch. Het is één combo voor al je gameconsoles.

Dus laten we, zonder nog meer tijd te verspillen, in de gedetailleerde GameSir . duiken VX2 AimSwitch Gaming Combo-recensie.

GameSir VX2 AimSwitch Gaming Combo Review

Bekijk onze videoreview:

En lees nu onze volledige recensie!

In de doos

We geven allemaal toe dat de eerste indruk lang duurt. En deze gaming-combo zal je op dit gebied niet teleurstellen. Toen ik mijn GameSir VX2 AimSwitch Gaming Combo voor het eerst ontving, kon ik een paar seconden niet stoppen met staren naar de doos. En ik werd getriggerd om de doos zo snel mogelijk te openen.

gamesir aimswitch box

En dit is wat ik allemaal in de doos vond.

VX2 Gaming Mechanisch toetsenbordGM400 Gaming Mouse 2,4 GHz-ontvanger USB Type-C-kabel Gebruikershandleiding Enkele stickers, bedanktbrief en een certificaat

gamesir aimswitch combo

Ontwerp

Laten we het hebben over het ontwerp van de VX2 mechanisch toetsenbord eerst.

Op het moment dat je het toetsenbord in de hand houdt, realiseer je je dat de constructie van het toetsenbord sterk genoeg is om de frustratie van de gamers te dragen. Het oppervlak van het toetsenbord is gemaakt van stevig aluminium profiel en heeft een strakke ronding aan alle vier de zijden waardoor het er stijlvol uitziet.

Omdat het een gadget is dat uitsluitend is ontworpen om te gamen, is het mechanische toetsenbord van de VX2 Gaming extreem ruimtevriendelijk. Vouw gewoon je handpalm vol en het toetsenbord past er gemakkelijk in. Dus in tegenstelling tot je gewone toetsenbord hoef je je bij dit gaming toetsenbord geen zorgen te maken over de ruimte om de muis te bewegen.

vx2 mechanisch toetsenbord

Zelfs een peuter kan moeiteloos onderscheid maken tussen de toetsen van een gewoon toetsenbord en de toetsen van het VX2 Gaming Mechanical-toetsenbord. De mechanische sleutels van de toetsenborden zijn perfect voor gamers die het risico niet kunnen nemen een toetsaanslag te missen in een intense spelsituatie. De RGB-achtergrondverlichting van het toetsenbord maakt de gadget er nog stijlvoller uit en zorgt voor een ononderbroken spel, zelfs als het licht in de kamer uitgaat.

toetsenbord rbg lichten

Het onderste deel van het VX2 AimSwitch-toetsenbord is gemaakt van hard plastic met wrijvingsveroorzakende rubberen pads om onnodige verplaatsing van het toetsenbord tijdens het spelen van het spel te voorkomen.

toetsenbord onderkant

Een ander opvallend ding op het toetsenbord is een kleine joystick die kan worden gebruikt om je personage te verplaatsen of om de opties in het menu van je spel te selecteren.

toetsenbord joystick-functie

Laten we nu naar het andere item van de VX2 AimSwitch Combo gaan, namelijk: GM400 muis.

Alleen al aan het uiterlijk kun je gemakkelijk zien dat er iets anders is aan deze muis. GM400 muis heeft een honingraatachtig ontwerp gemaakt van stevig kunststof. Het witte oppervlak onder de honingraten straalt verschillende RGB-verlichting waardoor de muis er mooier uitziet.

muis rbg lichten

Twee zijknoppen aan de linkerkant, DPI-knop aan de bovenkant en het lange stoffen snoer maken de muis tot een aanzienlijke gadget voor de gamers.

gm400 muissnoer

GameSir VX2 AimSwitch Gaming Combo-functies

Als je van plan bent een nieuw apparaat te kopen, alleen om te gamen, dan verwacht je dat het een beetje beter is dan wat je normaal gebruikt. De VX2 AimSwitch-combo voldoet zeker aan de verwachtingen en helpt je je spelvaardigheden te ontwikkelen met zijn verbeterde functies.

De Mechanisch gamingtoetsenbord heeft in totaal 36 toetsen die zich aan de linkerkant van het gewone toetsenbord bevinden.

Er kan dus worden gezegd dat dit toetsenbord uitsluitend is bedoeld voor gamen en niet kan worden gebruikt voor uw normale typewerk. En de toetsen van het toetsenbord zijn mechanisch, wat betekent dat toetsaanslagen niet worden gemist, zelfs niet als de toets half wordt ingedrukt. Het keyboard is uiteraard met een draad aan te sluiten maar als je tijdens het spelen niet van een stapeltje draad op je tafel houdt dan kun je voor de draadloze verbinding.

Batterijback-up zou altijd een zeer belangrijk aspect moeten zijn bij het kiezen van een gamingaccessoire.

En je zult blij zijn te horen dat dit gamingtoetsenbord een 3600 mAh-batterij. Het betekent dat je urenlang games kunt spelen zonder je zorgen te maken over de batterijsituatie. Bovendien ondersteunt het toetsenbord de type-c-connectorbelooft snel opladen.

Net als een GM300-muis, wordt de GM400-muis geleverd met een DPI-aanpassingsknop. Dit betekent dat je de gevoeligheid van de muis naar jouw gemak kunt aanpassen.

gm400 muis

Er zijn in totaal 7 DPI-aanpassingsniveaus. Groen betekent 400 DPI, rood betekent 800 DPI, blauw betekent 1600 DPI, geel betekent 2400 DPI, oranje betekent 3200 DPI, paars betekent 64000 DPI en wit betekent 120000 DPI.

net zoals ontwerp gm400 muis

Een ander gemak voor de gamers wordt gegeven door de muis Aanpassing pollingsnelheid.

De aanpassing van de pollingsnelheid betekent simpelweg de tijd die de muis nodig heeft om zijn reactie op het scherm weer te geven. Hoe hoger de polling rate, hoe frequenter het antwoord op het scherm zal zijn.

In totaal zijn er vier aanpassingen van de pollingsnelheid dat kan worden gewijzigd door op de DPI-knop te klikken samen met de terug-knop aan de linkerkant. Als de witte kleur eenmaal knippert, is de pollingsnelheid 125 Hz, twee keer knipperen betekent 250 Hz, drie keer knipperen betekent 500 Hz en vier keer knipperen betekent 1000 Hz.

zijknoppen van de muis

De kenmerken van beide gadgets in de combo zijn voldoende om aan de verlangens van elke gamer te voldoen.

Uitvoering

Het ontbreken van enkele extra functies kan in een gadget worden aangetast, maar als het gaat om het prestatiegedeelte, is het een groot nee.

De prestaties van een gadget moeten altijd top zijn, zeker als het iets met gamen te maken heeft.

VX2 AimSwitch-gamingcombo

Zoals we hierboven hebben besproken, heeft het VX2 Gaming Mechanical Keyboard een 3600 mAh-batterij en ondersteunt het een type-C-kabel.

En ik was erg tevreden om te zien dat het toetsenbord volledig wordt opgeladen twee en een half tot drie uur. Zodra het volledig is opgeladen, kun je genieten van het toetsenbord met 8-10 uur continu gamen.

Maar toch, het had beter moeten zijn als er een batterij-indicator was met een percentage in plaats van het blauwe licht wanneer de VX2 is aangesloten, groen licht wanneer het wordt opgeladen en het rode licht wanneer de batterij 15% of lager is.

batterij indicator

We hebben de combo getest op Acer Nitro 5 Ryzen 7 en Call Of Duty gespeeld.

Het heeft geen zin te verbergen dat acht tot tien wedstrijden voor ons desastreus zijn verlopen. Maar langzaamaan, toen we eraan gewend raakten en de sleutels begonnen te onthouden, begon het plezier hier.

Tijdens onze tests was de latentie voor zowel het toetsenbord als de muis absoluut laag. Er was dus altijd de snelste reactie op welke toets of knop dan ook.

gamesir combo testen

We kunnen dus stellen dat de combinatie en prestaties van de GameSir VX2 AimSwitch Gaming Combo behoorlijk dodelijk zijn voor de andere gamers als je er eenmaal aan gewend bent.

Software om met de app te gebruiken

Of het nu GameSir VX2 AimSwitch of een andere complexe gamecontroller is, de standaardinstellingen zijn altijd een puinhoop. Om de instellingen van de controller te wijzigen, moet u de Gamesir G-Crux app op je smartphone.

1. Om de G-Crux-app op uw apparaat te installeren, opent u de gebruikershandleiding die u bij de combo krijgt. U moet naar de pagina gaan “VERBIND GAMESIR-VX2 MET G-Crux APP

2. Scan de gegeven streepjescode of gebruik deze link om naar de installatiepagina van de GameSir G-Crux-app te gaan.

3. Tik op de knop met de tekst Ga naar downloaden voor Android & iOS.

knop voor installatie van gcrux-app

4. Tik op de volgende pagina op de knop volgens uw smartphone. (We gebruiken een Android-apparaat voor de app-installatie.)

kies een apparaat om de gcrux-app te downloaden

5. Tik ten slotte op INSTALLEREN om de app op uw apparaat te installeren.

gcrux-installatie

Nu is het tijd om de VX2 aan te sluiten op de Gamesir G-Crux app.

Na het inschakelen van het VX2 gaming-toetsenbord begint er een groen lampje te verschijnen.

Dit betekent dat het toetsenbord klaar is om aan te sluiten. Nu moet je tegelijkertijd op de drukken FN en F4-toetsen, waarna een blauwe indicator te zien is. Open de Bluetooth op je smartphone en verbind deze met GameSir VX2. Zodra de koppeling tussen beide apparaten is voltooid, opent u de G-Crux-app en past u de knopinstellingen van het GameSir VX2 Mechanical Keyboard aan.

Het klinkt als een beetje pijn die je moet nemen. Maar zodra de gewenste configuratie is voltooid, zullen uw gaming-concurrenten het moeilijk hebben om met u te vechten.

Ondersteunde apparaten

Sommige gamers gebruiken liever Windows-pc’s en laptops, terwijl anderen liever PlayStation gebruiken. Sommigen spelen liever op Xbox en anderen geven de voorkeur aan de Nintendo Switch. Met de verschillende keuzes in gedachten, heeft GameSir zijn VX2 AimSwitch compatibel gemaakt met de meeste apparaten.

Om de GameSir VX2 AimSwitch op een computersysteem of laptop te gebruiken, moet je een Windows 7, 8 of 10. PlayStation-gebruikers zijn goed in de omgang PS4, PS4 Slank, of PS4 Pro. Als uw keuze een Xbox is, dan Xbox One, Xbox One S, en Xbox One X kan een van uw keuzes zijn. Evenzo kunnen de Nintendo-spelers gaan voor Nintendo-schakelaar en Nintendo Switch Lite.

Hoewel de apparaten die worden ondersteund door de VX2 AimSwitch-combo compleet anders zijn, is de methode om met ze allemaal te verbinden bijna hetzelfde. Sluit gewoon de GM400-muis met een USB-kabel aan op VX2 en sluit vervolgens de 2,4 GHz-ontvanger aan op de gameconsole. Geniet ten slotte van het spel zodra de installatie is voltooid.

Laatste woorden

Onze persoonlijke ervaring en deze GameSir VX2 AimSwitch gaming combo review is voldoende om te stellen dat deze gadget een waardevolle aanwinst is voor serieuze gamers. Het lijkt altijd het geval te zijn met GameSir-gaminggadgets die we hebben getest, zoals bijvoorbeeld de F4-controller.

Als je vaardigheden moeten worden verbeterd, moet je zeker voor dit product gaan.

Als er iets belangrijks is dat we hebben weggelaten, maar dat in de beoordeling had moeten worden opgenomen, laat het ons dan weten. We werken onze artikelen regelmatig bij en we zullen overwegen uw rol toe te voegen aan onze recensie.

GameSir VX2 AimSwitch Gaming Combo

GameSir VX2 Aimswitch Combo naast een laptop

Pluspunten

GameSir AimSwitch Combo is stevig gebouwd Prestaties van de GameSir Combo waren in orde RGB-verlichting maakt het mogelijk om in een donkere kamer te spelen DPI-aanpassing voor betere gevoeligheid Snel opladen Goede batterijduur

nadelen

Een beetje duur voor een toetsenbord en een muis De combo is niet compatibel met Mac

0 Shares:
You May Also Like