GameSir F4 Falcon Mobile Gaming Controller Review: een geweldige gadget voor Battle Royale-games

De mobiele game-industrie heeft een omslag genomen na de introductie en populariteit van Battle Royale-games zoals PUBG en Call of Duty mobiel.

De meeste spellen voor mobiele telefoons vereisen geen buitengewone vaardigheden, supersnelle reflexen en snelle besluitvorming. Maar dit is niet het geval bij Battle Royale-games. Hier heb je alle concentratie en supersnelle beweging van de vingers nodig, of je bent dood vlees.

Dit is waar de klauwgreep is populair geworden waar gamers hun duimen en vingers tegelijkertijd gebruiken om de games te spelen. Maar dit is niet iets dat je in een dag leert.

Dus om de mensen te helpen die klauwgreep lastig vinden, gamecontrollers voor mobiele telefoons worden populair.

En vandaag doen we de GameSir F4 Falcon-recensiezo’n mobiele controller die belooft je mobiele gameprestaties te verbeteren.

Geen producten gevonden.

Videoreview van GameSir F4 Falcon mobiele controller

Bekijk onze videoreview:

Volledige GameSir F4 Falcon Mobile Gaming Controller Review

Omdat ik zelf een gameverslaafde ben, heb ik veel mobiele gamecontrollers uitgeprobeerd. Maar de verpakking die ik ontving voor de F4 Falcon-controller was tot nu toe de beste.

f4 valkendoos

En hier is alle inhoud die in de doos zat:

GameSir F4 Falcon Mobile Gaming ControllerType-C-kabelGebruikershandleidingCertificaat en een bedankbrief van de kant van het bedrijf.

inhoud in gamesir f4 falcon box

Ontwerp

Het ontwerp van de F4 Falcon Mobile Gaming Controller is gewoonweg fascinerend. Het voelt alsof je een futuristische gadget vasthoudt, net als de GameSir G6 Controller.

De controller is gemaakt van hard plastic om schade te voorkomen tijdens het plaatsen van de telefoon of wanneer deze valt. De achterkant, bovenkant en onderkant van de controller zijn verpakt met een rubber kussen voor de veiligheid van het mobiele apparaat terwijl u van uw spel geniet.

rubberen kussen in controller

F4 Falcon mobiele controller is compact in grootte en ultralicht. De opvouwbare vleugels maken het u gemakkelijk om de controller in uw zak te dragen zonder zelfs maar te beseffen dat u hem draagt.

opvouwbare vleugels

Toen ik het product voor de eerste keer uitcheckte, merkte ik op: een heel interessant ding dat kan het bewijs zijn van het zorgvuldige ontwerp van de controller.

De onderste rubberen deel van de F4 Falcon kan worden gezien als: een kleine kloof hebben. Het doel van deze kleine opening is om te voorkomen dat u op de aan / uit-knop hoeft te drukken nadat u uw apparaat in de controller hebt geplaatst, waardoor u een ononderbroken game-ervaring krijgt.

mechanische aanraakpunten

De meeste F4 Falcon-concurrenten bieden rubberen aanraakpunten. En er is een grote kans dat klikken bij hen worden gemist. Maar de F4 Falcon-gamecontroller biedt: mechanische aanraakpunten die werken als een echte tik op het scherm. Dit betekent dat elke klik op de knop wordt geregistreerd en verder wordt uitgevoerd zonder kans op missen.

Geen producten gevonden.

Functies

Nu weten we dat F4 Falcon een absoluut mooi en strak ontwerp heeft, en hetzelfde geldt ook voor de functies.

De regelaar heeft: vier knoppen in totaal: twee blauwe en twee zwarte. Ze bevinden zich allemaal op de top.

Tijdens het spelen van games zoals COD Mobile, PUBG en Knives Out worden de blauwe knoppen meestal gebruikt voor opnamedoeleinden. En omdat de knop aan beide kanten aanwezig is, maakt dit de F4 falcon tot een tweehandig gadget.

vier knoppen in controller

Komend naar de zwarte knoppen naast de blauwe, worden ze de . genoemd Turbo-knoppen en ook zij zijn aan beide kanten aanwezig.

Nu de Turbo-knoppen zijn iets dat deze controller maakt veel beter en geavanceerder dan zijn concurrenten. Het gebruik van de Turbo-knop is om de burst-modus in te stellen, wat betekent dat het aantal kogels dat met één klik uit het pistool moet worden geschoten nadat u op een blauwe knop hebt gedrukt.

Een totaal van vier burst-modi zijn beschikbaar in de F4 Falcon-controller met verschillende kleurindicatoren voor elke modus. Als u selecteert: geen burst-moduser zal zijn geen kleurindicator. Terwijl de groene kleur geeft aan 3 bursts, Oranje kleur geeft aan 6 uitbarstingen en de rode kleur indicator is voor 9 uitbarstingen.

F4 Falcon heeft een 90 mAh-batterij en type-C opladen. Als de controller voldoende batterij heeft, groene kleur licht blijft constant branden. In het geval van een bijna lege batterij, zal de F4-controller: snel rood flitsen. Tijdens het opladen van de controller zal het rode lampje langzaam knipperen.

Eén ding had beter gekund in de F4 Falcon Controller. Net als VX2 AimSwitch Combo, heeft deze mobiele gamecontroller ook mist de daadwerkelijke batterij-indicator. Het betekent dat u afhankelijk bent van de lichtflitsen in plaats van het werkelijke batterijpercentage te zien.

Geen producten gevonden.

Uitvoering

Om een ​​eerlijke recensie te geven voor GameSir F4 Falcon, moet ik je vertellen dat ik het product heb getest met PUBG en COD Mobiel spellen.

ik was aan het ervaren een verbeterde prestatie, zelfs in mijn eerste PUBG-wedstrijd die ik speelde nadat ik de controller op de mobiel had aangesloten. Dus ik ben er vrij zeker van dat iedereen die PUBG speelt met deze Falcon Controller na een paar wedstrijden dol zal zijn op deze gadget.

spel spelen met f4 falcon controller

Vanaf de gadgettest met COD Mobielhet was een slechte ervaring voor mij.

Ik weet niet wat de oorzaak van het probleem was, maar de knoppen waren niet in staat om de gegeven commando’s goed uit te voeren. De kanonnen schoten op een ongelijke manier met kogels en soms werd er helemaal niet geschoten.

mobiel kabeljauw spelen

Batterij backup telt als een cruciale functie bij het kopen van een gadget. Vooral wanneer de gadget door een gamer moet worden geselecteerd, moet het bedrijf ervoor zorgen dat hun product een lange batterijduur heeft.

GameSir F4 Falcon heeft veel indruk op ons gemaakt op dit gebied. De gadget krijgt volledig opgeladen in maximaal twee uur en je kunt bijna van de spellen genieten 30 uur in een enkele lading.

Beide Android en iOS apparaten zijn compatibel met de controller.

Onthoud gewoon dat de mobiele telefoon moet zijn minder dan 10 mm in dikte, de breedte zou moeten zijn: onder 66 mm-85 mmen de lengte van het apparaat moet zijn minder dan 170 mm.

En bijna alle Android- en iOS-apparaten zijn ontworpen om aan deze vereisten te voldoen.

Laatste woorden

Hier willen we onze GameSir F4 Falcon review even uitrusten.

Geen producten gevonden.

Het ontwerp is onberispelijk, de prestaties zijn tot in de puntjes verzorgd en een goede batterijduur is wat een gamer mag verwachten van een gamecontroller. Het is zeker onvergelijkbaar met andere vergelijkbare mobiele gamecontrollers op de markt. Met deze gadget speel je overal en niet alleen thuis in je favoriete gamestoel.

Dus als je echt van plan bent om voor een mobiele gaming-controller te gaan, zou F4 Falcon zeker je keuze moeten zijn.

GameSir F4 Falcon

F4 Falcon-gamecontroller

Pluspunten

De controller wordt zeer snel opgeladen Back-up met hoge batterij Turbo-knop beschikbaar om burst-modus te kiezen F4 Falcon-gamingcontroller is zeer gebruiksvriendelijk Mechanische aanraakpunten mis de gemaakte klikken niet

nadelen

Werkte niet beter met COD Mobile

0 Shares:
You May Also Like