Fortnite streamt deze vrijdag 3 Christopher Nolan-films in-game

inception fortnite

De rage van “watch party” is gekomen, met de razend populaire Battle Royale-game die deze vrijdag een drietal klassieke Chrisopher Nolan-films zal hosten – en ja, je kunt gratis kijken.

, en zijn de drie Nolan-films die zullen worden gestreamd op Party Royale, de nieuwe geweldloze sociale ruimte van Fortnite.

De specifieke Nolan-film die je kunt zien, hangt af van je regio. In de Verenigde Staten is de keuze, en het zal op vrijdag drie keer streamen: een keer om 8 uur ET, een tweede keer om 20.00 uur ET en een derde keer om 23:55 uur ET. Om te zien welke film in uw regio wordt gestreamd, gaat u naar deze pagina en selecteert u uw land in het vervolgkeuzemenu.

Wanneer de showtime aanbreekt, ga je gewoon naar het grote scherm van Party Royale, aan de westkant van het eiland.

Het nieuws van de gratis Nolan-vertoningen komt ongeveer een maand dat Party Royale gastheer was van de trailer voor, Nolan’s nieuwste geestverruimende opus.

Epic Games, de studio achter , belooft dat er ondertitels beschikbaar zullen zijn voor de films, en waarschuwt ook tegen het uitzenden of opnemen van de films, om te voorkomen dat je in strijd komt met anti-piraterij- en DCMA-regels.

De trend “watch party” was een welkome trend tijdens de pandemie van het coronavirus, waarbij Hulu en Plex onlangs hun eigen watch-samen-functies hebben onthuld, naast vele andere tools van derden.

Voegt natuurlijk een heel andere dimensie toe aan het fenomeen watch party, waardoor zowel vrienden als vreemden films kunnen kijken terwijl hun avatars flossen en andere emotes uitvoeren.

Naast de aankomende Nolan-films, heeft het ook live-evenementen georganiseerd, met DJ Diplo gepland om op te treden op Party Royale deze donderdag om 21.00 uur ET.

0 Shares:
You May Also Like