Flo Technologies voegt een stand-alone watersensor toe aan zijn assortiment op CES

flo by moen smart water detector

Toen we begin 2019 de Flo by Moen Smart Water Shutoff testten, ontdekten we dat deze zeer effectief is in het voorkomen van waterschade. Maar ondanks al hun verfijning, kunnen systemen als deze moeite hebben om snel de precieze plaats van een waterlek te bepalen. De nieuwe Flo by Moen Smart Water Detector, zondag aangekondigd op CES in Las Vegas, moet daarbij helpen.

Plaats de 3,5-inch Smart Water Detector op locaties waarvan u denkt dat ze vatbaar zijn voor lekken, bijvoorbeeld aan de voet van een boiler of ander huishoudelijk apparaat, of naast een toilet. Als de sensor de aanwezigheid van water detecteert, vriestemperaturen die kunnen leiden tot een gesprongen leiding of een hoge luchtvochtigheid, stuurt hij een waarschuwing naar uw smartphone.

Het bewaken van de vochtigheidsgraad is niet alleen nuttig voor het opsporen van lekken, maar ook om u te waarschuwen voor omstandigheden waarin schimmel kan groeien.

flo by moen slimme waterdetector in gebruik

De nieuwe sensor kan onafhankelijk van Flo’s Smart Water Shutoff werken, maar als u er een op uw hoofdwatertoevoerleiding heeft geïnstalleerd, kan Flo’s nieuwe Smart Water Detector het een signaal sturen om het water af te sluiten om catastrofale waterschade te voorkomen.

De Flo by Moen Smart Water Detector is nu beschikbaar voor pre-order op MeetFlo.com voor $ 49,99, of je kunt een driepakket bestellen voor $ 129,99. Flo verwacht dat de nieuwe sensor begin maart verkrijgbaar zal zijn bij Amazon.

0 Shares:
You May Also Like