Fix Windows-licentie verloopt binnenkort Windows 10 2022

Na een upgrade naar Windows 10 20014-updates die een pop-upbericht krijgen, Uw Windows-licentie verloopt binnenkort willekeurig? U hebt uw Windows al geactiveerd met een echte licentie, maar krijgt u na een paar maanden gebruik of een recente upgrade deze vervelende foutmelding? Of heb je een laptop gekocht en is Windows OS voorgeïnstalleerd, en nu kom je dit tegen Windows-licentie verloopt binnenkort fout? Hier hebben we enkele oplossingen om van deze Windows-licentie af te komen, verloopt binnenkort op een Windows 10-computer. Begrijp eerst waarom deze fout en de reden achter deze fout.

Ontbrekende activeringssleutel:

Als u het besturingssysteem van een lokale fabrikant op uw computer hebt geladen, is het mogelijk dat hij geen geldige activeringssleutel voor het besturingssysteem heeft ingevoerd. Mogelijk zou hij een proefversie van het Windows-besturingssysteem hebben geïnstalleerd, wat op zijn beurt zou leiden tot het verlopen van de licentie na enkele dagen, met name 90 of 180 dagen.

Ontbrekende activeringssoftware:

Het is mogelijk dat u het besturingssysteem zelf hebt geïnstalleerd en geactiveerd met behulp van activeringssoftware. Als u na enige tijd, om de een of andere reden, de activeringssoftware die hiervoor verantwoordelijk is, hebt verwijderd, kunt u te maken krijgen met: Uw Windows-licentie verloopt binnenkort Windows PC-fout in de nabije toekomst.

Onaanpasbaarheid van het besturingssysteem:

Tijdens het updaten van Windows 8 of 8.1 naar Windows 10 kan het gebeuren dat Windows 8 Windows 10 niet kan opnemen als update van het besturingssysteem, maar het als een op zichzelf staand besturingssysteem gebruikt, wat frustrerend is. Uw Windows-licentie verloopt binnenkort probleem. Dit kan leiden tot de oude licentie van uw Windows.

Fix Uw Windows-licentie verloopt binnenkort Fout

Doorgaans blijft uw computer na het activeren van uw Windows-licentie permanent in de status “geactiveerd”. Het wordt niet meer gevraagd. Soms gaat er echter iets mis en geeft uw Windows-besturingssysteem een ​​waarschuwing weer met de hierboven genoemde foutmelding.

De beste manier om deze fout op te lossen, is door uw Windows-licentie opnieuw te activeren. Hiervoor moet je hem van je pc verwijderen en vervolgens dezelfde licentiesleutel (in de sticker) gebruiken om je Windows-licentie opnieuw te activeren.

Als u uw huidige Windows-licentiesleutel niet kunt vinden omdat u bent vergeten er een back-up van te maken of omdat de sticker is verwijderd, kunt u deze ophalen met ShowKeyPlus. Bezoek hier om het te downloaden en gebruik het om uw Windows-licentiesleutel te bekijken. Noteer de licentiesleutel.

Hoe de huidige Windows-licentie te verwijderen

Hiervoor moet u de Opdrachtprompt programma met beheerdersrechten op uw Windows-pc. U kunt dit doen vanuit het menu Start zoektype cmd select en klik met de rechtermuisknop op de opdrachtprompt en klik op uitvoeren als beheerder. Wanneer de opdrachtprompt wordt geopend, typt u de onderstaande opdracht en drukt u op de enter-toets om de opdracht uit te voeren.

slmgr -rearm

Er wordt een pop-up geopend met het berichtcommando succesvol voltooid en start het effect opnieuw. Start eenvoudig uw computer opnieuw op en gebruik de Windows-licentiesleutel op de sticker om uw Windows opnieuw te activeren. U kunt dit doen. Nadat u het systeem opnieuw heeft opgestart, gaat u naar het paneel vanuit . Klik op de Productcode wijzigen knop daar, en voer uw gelicentieerde unieke productsleutel in en dit zou de machine moeten activeren en dus de fout moeten elimineren.

Als u lid bent van de Windows Insider-programmaverwijder gewoon de Windows-productsleutel, start uw Windows-computer opnieuw op en log vervolgens opnieuw in met uw Insider-account.

Opmerking: de meeste laptops zijn vooraf geladen met een versie van Windows en hebben onderaan stickers met de licentiesleutels.

Controleer de Windows License Manager-service

Druk op Windows + R, typ diensten.msc, en ok Scroll naar beneden en zoek naar Windows Licentiebeheer serviceKlik met de rechtermuisknop op de Windows-licentiebeheerservice en selecteer opnieuw opstarten. Als de service niet is gestart, dubbelklikt u erop. Wijzig het starttype in “Uitgeschakeld”, en Stop de service en vervolgens Toepassen en OK.

Scroll nu naar beneden en selecteer “Windows Update” en dubbelklik erop. Wijzig het opstarttype en wijzig het opnieuw in “Uitgeschakeld”. Klik op Stop de service en Toepassen en OK. Start nu uw computer opnieuw op en controleer de status. uw Windows verloopt binnenkort probleem opgelost.

Probleemoplosser voor activering gebruiken

Klik in de app Instellingen op Update & Beveiliging en navigeer naar Activering. Nu uw Windows-licentie is verlopen, moet u de mislukte activeringsoptie op uw scherm zien en enkele zinnen in het rood die een verlopen licentie aangeven. Maak je geen zorgen, klik gewoon op de optie Problemen oplossen en laat de wizard voor je werken.

Het zal alle mogelijke problemen detecteren die zich voordoen bij het activeren van uw Windows-besturingssysteem en ze in een lijst weergeven nadat uw Windows-licentie binnenkort verloopt. Windows 10 Pro-fout heeft het volledig geëvalueerd. Als dit probleem is begonnen na een recente hardwarewijziging, klik dan op de optie Ik heb onlangs hardware gewijzigd op dit apparaat en volg de instructies op het scherm.

Sluit anders het venster Probleemoplosser. Nu in het activeringsvenster heeft u nu de mogelijkheid om een ​​productsleutel in te voeren. Klik erop en voer een geldige 25-cijferige licentiesleutel in of probeer indien mogelijk een digitale licentie en uw besturingssysteem zal snel worden geactiveerd en u bent af. Uw Windows-licentie verloopt binnenkort. U moet Windows activeren in de instellingenfout. Als je nog steeds dezelfde foutmelding krijgt bij het activeren van de kopie, probeer dan via de telefoon te activeren.

Als al het bovenstaande de verlopen licentie niet activeert, is de enige manier waarop u een echte Windows-licentie kunt kopen in de Microsoft Store of u kunt KMS Pico-activeringssoftware downloaden en installeren. Het is betrouwbare software die zowel uw Windows-besturingssysteem als de Microsoft Windows Office Suite kan activeren.

Conclusie:

Om deze fout te voorkomen Uw Windows-licentie verloopt binnenkort, moet u ervoor zorgen dat u uw computer / laptop bij een legitieme groothandel of detailhandelaar koopt, zodat u op elk moment contact met hem kunt opnemen als u problemen ondervindt met de licentie van Windows. Koop ook liever een systeem dat al door de fabrikant is geladen met een besturingssysteem,

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like