Fix Het programma kan niet starten omdat msvcp100 dll ontbreekt op de computer

Het programma kan niet starten omdat . Probeer het programma opnieuw te installeren om het probleem op te lossen. Aangezien u een nieuw exemplaar van Windows (nieuwste Windows-besturingssysteem) op uw computer hebt geïnstalleerd, krijgt u de fout. De reden hierachter is dat Visual C++ niet wordt geïnstalleerd wanneer u Windows opnieuw installeert of een nieuwe kopie installeert.

MSVCR100.DLL is een Microsoft Visual C++-bestand en is vereist voor toepassingen die zijn gemaakt met Visual C++. Het downloaden van dit bestand en het kopiëren naar de Windows-systeemmap zou de fout echter moeten oplossen. Voor de meeste mensen moet het ook naar de map van het spel of het programma worden gekopieerd. U moet dus weten welke toepassing de fout heeft veroorzaakt.

How To msvcp100 dll ontbreekt op uw computer.

DLL staat voor Dynamic Link Library en veel programma’s, waaronder games, gebruiken deze bestanden. U moet bijvoorbeeld het .NET-framework op uw computer installeren om toepassingen uit te voeren die op .NET zijn ontwikkeld. Hetzelfde geldt voor het installeren van het Microsoft Visual C++ Redistributable-pakket. Dat ‘installeert runtime-componenten van Visual C++ Libraries die nodig zijn om toepassingen die zijn ontwikkeld met Visual C++ uit te voeren op een computer waarop Visual C++ niet is geïnstalleerd.’

Nadat u Visual C++ op uw computer hebt geïnstalleerd, worden alle runtime-componenten van Visual C++-bibliotheken geïnstalleerd. Het zal ook de fout voorkomen genaamd het programma kan niet starten omdat msvcp100 dll ontbreekt op uw computer.

Installeer de problematische applicatie opnieuw

U kunt proberen de app te verwijderen en vervolgens opnieuw op uw computer te installeren, waardoor de MSVCP100.dll-foutmelding ontbreekt. Dit kan het probleem oplossen nadat u de toepassing opnieuw hebt geïnstalleerd, maar daarvoor moet Visual C++ op uw computer zijn geïnstalleerd.

Als u wilt controleren of Visual C++ op uw computer is geïnstalleerd of niet, opent u het Configuratiescherm en gaat u naar Alle programma’s en onderdelen en zoekt u naar Visual C++ in de softwarelijst. Als u de software daar niet vindt, moet u deze installeren om te repareren dat het programma niet kan starten omdat msvcp100 dll ontbreekt op uw computer.

Visual C++ Redistributable-pakket downloaden

Er zijn drie versies beschikbaar voor de software, namelijk Microsoft Visual C++ 2010, Microsoft Visual C++ 2013 en Microsoft Visual C++ 2015. U kunt ze downloaden via de onderstaande link.

Microsoft Visual C++ 2010 SP1 herdistribueerbaar (x64)

Als Virtual C++ 2010 niet werkt, probeer dan Microsoft Visual C++ 2013 (x86 en x64) te downloaden en u kunt ook Microsoft Visual C++ 2015 redistributable (x86 en x64) proberen.

Installeer eerst het Visual C++ herdistribueerbare 2010-pakket op uw computer en kijk of dit het probleem oplost. Meestal is het genoeg, en dat loste het probleem voor de meeste gebruikers op en het programma gaf de MSVCP100.dll ontbrekende fout. Nadat u het pakket hebt geïnstalleerd, start u uw computer opnieuw op en controleert u of de fout opnieuw optreedt.

Stel dat de Microsoft Visual C++ 2010-versie het probleem niet oplost. Dan kunt u de 2013 en 2015 versies van Microsoft Visual C++ downloaden en installeren. Visual C++ is beschikbaar voor x64- en x86-architecturen, wat betekent dat u er een kunt downloaden voor uw respectieve besturingssystemen.

Dit zijn enkele van de beste oplossingen om op te lossen. Het programma kan niet starten omdat msvcp100 dll ontbreekt in uw computerfout in Windows 10. Heeft u vragen, suggesties kunt u hieronder reageren.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like