Express VPN Review 2022 en officiële 49% kortingsbon

Als u de VPN-services gebruikt om uw internetverbinding veilig te gebruiken, dan heeft u vast wel eens gehoord van ExpressVPN. Deze VPN-serviceprovider zorgt voor een hoge buzz in de markt. Als je echter nog steeds niet zeker bent over de snelheid, veiligheid en prestaties van ExpressVPN, dan heb je alle reden om je zorgen te maken, want elk bedrijf beweert de beste te zijn, maar slechts enkelen staan ​​achter hun beweringen. Dus, als u de beweringen van ExpressVPN wilt testen, laten we dan de brief voorlezen ExpressVPN-beoordeling.

Laten we voordat we beginnen begrijpen Wat is een VPN? En wat kun je ermee?

ExpressVPN-beoordeling

ExpressVPN is een van de beste razendsnelle, logvrije VPN-proxyservices op de markt, populair vanwege hoge snelheden, sterke versleuteling en onbeperkte webtoegang vanaf elke locatie! Met slechts een paar tikken kunt u veilig en anoniem internetten. Deblokkeer websites en bescherm al uw apparaten.

ExpressVPN officiële 49% kortingsbon

ExpressVPN is een op de Britse Maagdeneilanden gebaseerde VPN-server met een eenvoudige prijsklasse. Het wordt geleverd met slechts drie abonnementen die beginnen met een maandelijks gefactureerd bereik van $ 12,95. Dit kan een beetje duur zijn in vergelijking met zijn andere concurrenten, zoals het maandelijkse abonnement van NordVPN kost $ 11,95. Het product met beperkte functionaliteit van VyprVPN is $ 8,97. Maar als u zich aanmeldt voor een abonnement van zes maanden, daalt uw maandelijkse prijs naar $ 9,9, wat redelijk is.

Als u zich echter aanmeldt voor het jaarplan, via deze link, wordt uw prijs extra verlaagd naar $ 6,67, wat een directe korting van 49% betekent. Bovendien biedt het bedrijf 3 maanden gratis VPN-service aan bij het jaarabonnement, dus het is een mooie deal om diensten van topkwaliteit te krijgen. Elk abonnement wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat u de service zonder risico kunt uitproberen.

Express VPN 49% kortingslink, $ 99,95 voor de eerste 15 maanden

EXPRESSVPN EXCLUSIEF 49% KORTING + 3 MAANDEN GRATIS

ExpressVPN-privacy

Privacy is het belangrijkste kenmerk van elke VPN-service, daarom claimt elk bedrijf de beste privacyfunctie te hebben. Maar slechts een paar VPN-serviceproviders kunnen hun gebruikers volledige privacy bieden. En ExpressVPN is een van de meest privéservers. Het bedrijf gebruikt een 4096-bit SHA-512 RSA-certificaat met AES-256-CBC om zijn controlekanaal en HMAC (Hash Message Authentication Code) te coderen om het datanetwerk te beschermen.

De ondersteuning van functies zoals Perfect Forward Secrecy maakt deze server zeer veilig omdat hij elke keer dat u verbinding maakt met de server een nieuwe geheime sleutel genereert en deze automatisch na elke zestig minuten vervangt. Dus als uw server toch is gehackt, kan de hacker alleen de gegevens van de afgelopen 60 minuten ophalen.

DNS-ondersteuning is nog een andere geweldige privacyfunctie die wordt aangeboden door ExpressVPN. De DNS-lekbeveiliging voorkomt dat gegevens van uw online activiteiten door de tunnel lekken. Het is een groot voordeel van deze server.

ExpressVPN Network Lock-functie (kill-schakelaar)

ExpressVPN verwijst naar zijn kill-schakelaar als de netwerkvergrendeling. De Network Lock-functie houdt uw gegevens veilig door: al het verkeer blokkeren als de VPN-verbinding wegvalt. Dit zorgt ervoor dat elk datapakket versleuteld en veilig blijft, waarbij uw echte IP-adres te allen tijde wordt beschermd.

De functie Netwerkvergrendeling is momenteel beschikbaar in de volgende apps:

WindowsMac OSInuxRouters

Alle servers die in RAM-schijfmodus draaien (TrustedServer-functie)

In april 2019 kondigde ExpressVPN een grote nieuwe netwerkupdate aan: alle servers in het netwerk zouden in RAM-schijfmodusmet niets opgeslagen op de harde schijf. ExpressVPN verwijst naar deze standaard voor netwerkbeveiliging als TrustedServer, en het is inderdaad een groot voordeel.

Toegang tot geogeblokkeerde websites

Deze functie van ExpressVPN is erg handig waar u gemakkelijk toegang hebt tot geo-geblokkeerde websites. Als u bijvoorbeeld buiten de VS woont, kunt u eenvoudig genieten van uw favoriete Netflix-shows door verbinding te maken met deze server.

hoe Expressvpn voor Netflix in te stellen

    Meld u aan voor ExpressVPN > Download en installeer de ExpressVPN-app Selecteer een Amerikaanse serverLog in met uw bestaande Netflix-account > Start met streamen!

Als je nog steeds problemen hebt om toegang te krijgen tot Netflix, wat op dit moment niet zou moeten, kun je altijd contact opnemen met de Live Chat-ondersteuning die 24/7 beschikbaar is.

Split-tunnelfunctie

Met gesplitste tunneling kunt u selecteren welke apps door de VPN-tunnel gaan en welke de VPN kunnen omzeilen naar het reguliere (niet-versleutelde) internet.

Deze functie is te vinden in het instellingengebied van de Windows- en Mac OS-clients. Standaard worden al het verkeer en alle applicaties omgeleid via de VPN. In de instellingen kun je drie verschillende opties selecteren:

Alle apps gebruiken de VPNSta geselecteerde apps niet toe om de VPN te gebruikenAlleen geselecteerde apps toestaan ​​om de VPN te gebruiken

Als u op de tweede of derde optie klikt, verschijnt er een pop-upvenster waarin u de specifieke apps kunt selecteren.

EXPRESSVPN EXCLUSIEF 49% KORTING + 3 MAANDEN GRATIS

ExpressVPN geen logboekbeleid

Ga je online en kijk je op de website van andere VPN-serviceproviders, dan zul je zien dat geen enkele serviceprovider een duidelijk logbeleid heeft. Hier presteert ExpressVPN een beetje anders. Op de voorpagina van de website wordt niet gesproken over de logboekfuncties, maar als u de pagina Functies verkent, kunt u het logboekbeleid van het bedrijf lezen. Hun servicepagina geeft aan dat de service geen logboek bijhoudt van alle logboekactiviteiten wanneer u verbinding maakt met de server. De server houdt uw IP-adres of andere door u bezochte websites of pagina’s niet bij.

ExpressVPN-prestaties

Snelheid is een zeer cruciale factor van VPN-diensten en op grond van snelheid heeft ExpressVPN een goede reputatie. Toen verschillende professionals de prestaties van de service op afzonderlijke verbindingen testten, ontdekten ze dat elke server snel verbonden was binnen een tijdsbestek van twee tot vijf seconden en geen van de servers vertoonde een verbindingsfout. Latentie kan echter soms een probleem zijn, maar dat is volledig te vermijden als je een hoge snelheid haalt.

App voor Android en iOS

ExpressVPN is een van de beste opties voor zowel Android als iOS, waardoor je het OpenVPN-protocol en veilige tunneling kunt gebruiken. De meeste VPN-providers worden beperkt door de VPN-protocollen die ze op mobiele apparaten aanbieden. Dit geldt met name voor iOS, waar de meeste VPN’s alleen het IPSec/IKEv2-protocol ondersteunen.

ExpressVPN heeft volledig functionele OpenVPN-apps met veilige 256-bits codering voor zowel Android als iOS (iPhone en iPads). Met iOS kunt u kiezen tussen OpenVPN- en IPSec/IKEv2-protocollen. De ExpressVPN Android-app gebruikt alleen het OpenVPN-protocol.

Werkt ExpressVPN in China?

Het directe antwoord is ja, ExpressVPN blijft werken in China.
Om ExpressVPN in China te gebruiken, maakt u eenvoudig verbinding met een van de door China aangewezen servers. Deze servers gebruiken automatisch een verduisteringsprotocol met de VPN-app, waardoor het VPN-verkeer wordt verborgen als normale HTTPS-codering. Dit komt gemakkelijk door de Great Firewall en censuurinspanningen.

ExpressVPN werkt naadloos op al uw apparaten: computer, smartphone, router of tablet. U kunt ExpressVPN op een onbeperkt aantal apparaten gebruiken, maar u bent beperkt tot vijf gelijktijdig verbindingen op elk moment met uw abonnement.

U kunt toegang krijgen tot 24/7 livechat ondersteuning rechtstreeks via hun website in de rechterbenedenhoek.

ExpressVPN voor- en nadelen

Voordelen:

Hoge snelheid voor de meeste serversSterke coderingGebruiksvriendelijk platformBriljante aangepaste ondersteuningWerkt met Netflix, BBC iPlayer en meer

Conclusie

Als u op zoek bent naar hoge snelheid, hoge prestaties en sterke beveiliging van uw VPN-serviceprovider, dan is ExpressVPN zonder enige twijfel uw man. Dus als u geld niet als een probleem beschouwt, moet u vandaag ExpressVPN aanschaffen en genieten van tal van goede functies. En we hopen dat je genoten hebt van onze ExpressVPN-recensie.

Express VPN 49% kortingslink, $ 99,95 voor de eerste 15 maanden

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like