Eufy’s uitstekende G30 Edge-robotstofzuiger kost vandaag $ 230

eufyg30edge

Als je de stortvloed aan robotstofzuigers tijdens Prime Day hebt gemist, hebben we vandaag nog een geweldige voor je. Amazon verkoopt Eufy’s G30 Edge voor $ 230. Verwijder niet-productlink, passend bij de altijd lage prijs en een fantastische prijs voor een van onze favoriete robovacs.

De G30 Edge heeft wat Eufy ‘slimme dynamische navigatie 2.0’ noemt, waarmee een kaart kan worden gemaakt voor toekomstige reinigingscycli. De G390 Edge heeft een zuigkracht van 2.000 Pa en heeft Wi-Fi-connectiviteit, zodat u een smartphone-app kunt gebruiken om hem te bedienen. In de doos krijg je ook ongeveer 13 voet grensstroken om te voorkomen dat het vacuüm naar gebieden gaat waar je niet wilt.

We hebben de G30 Edge in mei beoordeeld en vier van de vijf sterren gegeven. We vonden het leuk vanwege de kaartnavigatie en de goede algehele reinigingsprestaties. “De Eufy G30 Edge is een gebruiksvriendelijke karteringsrobotstofzuiger die grondig en efficiënt reinigt”, zeiden we. We ontdekten dat deze functie de G30 Edge efficiënter maakte bij navigatie, maar enkele van de meer gebruikelijke kaartfuncties mist, zoals virtuele grenzen en aanpasbare kamerinstellingen. Maar als je op zoek bent naar een geavanceerde stofzuiger voor een geweldige prijs, dan is dit een uitstekende optie.

[Today’s deal: Eufy G30 Edge Robot Vacuum for $230 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like