Eufy’s Smart Scale P2 Pro let op uw gewicht en uw levensstijl

Eufy Smart Scale P2 Pro main

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

16 welzijnsmetingen, inclusief hartslagiOS- en Android-apps beschikbaarVerbindt met wifiUitgebreide gegevensgrafiek

nadelen

Licht op voedingsadvies

Ons oordeel

Of u nu uw Body Mass Index in de gaten houdt, uw vetgehalte controleert of gewoon een paar kilo wilt afvallen, de Eufy Smart Scale P2 Pro kan u veel hulp en motivatie bieden.

Prijs bij beoordeling

$ 79,99

Beste prijzen vandaag: Eufy Smart Scale P2 Pro

Met de mogelijkheid om een ​​gezondheidsbeoordeling van 360 graden te maken, doet de Eufy Smart Scale P2 Pro meer dan alleen uw gewicht weergeven – hij kan u ook motiveren om een ​​paar kilo af te vallen terwijl u uw spiermassa vergroot. Als u uw reis naar een gezondere levensstijl wilt beginnen, kan de P2 Pro u de weg wijzen.

In staat om 16 verschillende welzijnsfactoren te meten en te berekenen, biedt de P2 Pro een uitgebreide set indicatoren, variërend van botmassa, Body Mass Index (BMI), lichaamsvetgehalte en hartslag tot basaal metabolisme (BMR), spier massa en watergehalte. De weegschaal kan uw lichaamsvetmassa, visceraal vet en eiwitpercentage meten en uw skeletspiermassa en onderhuids vetpercentage beoordelen. Oh, en het kan ook je gewicht meten.

De schaal komt samen in nog twee maatregelen die mensen kunnen helpen die streven naar een gezondere levensstijl. Ten eerste kan het uw vetvrije massa berekenen, of wat u zou wegen als u de optimale hoeveelheid vet had. De tweede meting is de echte eye-opener: de berekening van de lichaamsleeftijd door de weegschaal, bedoeld als vergelijking met je kalenderleeftijd.

Deze reeks metingen komt overeen met de mogelijkheden van de duurdere Oxiline Scale X Pro, maar de P2 Pro-weegschaal gaat een stap verder door te schatten hoeveel calorieën u moet innemen om uw streefgewicht te bereiken. Dat gezegd hebbende, de P2 Pro heeft geen gedetailleerd voedingsadvies over wat en hoeveel te eten om dat doel te bereiken.

Voor $ 70 is de eufy Smart Scale P2 Pro een apparaat uit het middensegment dat tussen basisgezondheidsschalen zit, zoals de Wyze Scale van $ 24, en high-end modellen, zoals de eerder genoemde Oxiline Scale X Pro van $ 150. Maar hoewel de P2 Pro een betaalbaarder prijskaartje heeft dan de Scale X Pro, biedt gezondheidstechnologiefabrikant Oxiline een voordeel dat Eufy niet heeft: de mogelijkheid om de Scale X Pro te kopen met betalingen van een Flexible Spending Account (FSA) of een Zorgspaarrekening (HSA).

De Smart Scale P2 Pro bevat 15 maanden garantie en technische ondersteuning. De technici van Eufy zijn alleen bereikbaar van 06:15 uur tot 17:00 uur Pacific Time; gelukkig reageren ze op e-mails.

Eufy Smart Scale P2 Pro-ontwerp

De slimme weegschaal P2 Pro is bedoeld voor de badkamer en heeft een IPX5-classificatie, wat betekent dat hij bestand is tegen spatten in het bad en tegen de stoom van een douche. De verpakking van de weegschaal waarschuwt er echter voor om niet met natte voeten op het apparaat te gaan staan.

Het 11 x 11-inch glazen platform van de Eufy Smart Scale P2 Pro staat een centimeter van de vloer en is comfortabel, zelfs voor mensen met grote voeten. De schaal is ongeveer even groot als de Smart Scale C1 of Oxiline’s Scale X Pro van het bedrijf, maar iets kleiner dan de 13 x 13-inch Withings Body+-schaal.

Eufy Smart Scale P2 Pro uitlezing

Brian Nadel/Gieterij

De P2 Pro-weegschaal heeft zachte rubberen voetjes, maar geen van hen is verstelbaar, dus het is beter op een vlakke vloer dan op een ongelijke. Er is een luik onder de schaal voor het vervangen van de meegeleverde vier AAA-batterijen.

Onder het zwart-blauwe glazen platform van de P2 Pro bevindt zich een geavanceerde reeks sensoren, te beginnen met een mangaanstalen load cell voor het meten van het gewicht. Het glasoppervlak is gecoat met geleidend indiumtinoxide, waardoor het hartslag, lichaamsvet en andere gegevens kan opnemen. Veel van de parameters werken echter alleen op blote voeten.

Het komt allemaal samen met de biometrische impedantie-analysechip van de P2 Pro, die zijn lichaamsgegevens en beoordelingen binnen enkele seconden kan leveren. De weegschaal komt uit op bijna 400 pond, heeft een meetnauwkeurigheid van 0,2 pond en ligt binnen 0,1 procent van de meeste van zijn andere metingen. Alles bij elkaar genomen levert de P2 Pro meer dan genoeg gegevens voor het volgen van een dieet en het bewaken van uw vitale functies tussen medische fysica. De nummers kunnen zelfs worden geëxporteerd om aan uw arts te geven.

Zodra u op de P2 Pro gaat staan, wordt het 2,9-inch monochrome LCD-scherm geactiveerd en wordt uw gewicht weergegeven in grote, gemakkelijk leesbare cijfers. Als u een paar seconden wacht, voegt het de hartslag en het vetgehalte toe. Het Eufy-display kan echter niet tippen aan de verfijning van het 5-inch OLED-kleurenscherm van de Oxiline Scale X Pro, dat tegelijkertijd zijn welzijnsparameters plus uw gewicht weergeeft, of het 2,9-inch scherm van de Withings Body+-schaal, die een lijngrafiek van uw wegingstrend kan tonen.

Eufy Smart Scale P2 Pro op de vloer

Eufy

Eufy Smart Scale P2 Pro-configuratie

Om het meeste uit de eufy Smart Scale P2 Pro te halen, moet je ongeveer 10 minuten aan voorbereiding besteden. Natuurlijk kan het u direct uit de doos uw gewicht vertellen, maar als u meer waardevol inzicht in uw gezondheid wilt krijgen, vereist dit enige instelling.

Nadat ik de meegeleverde vier AAA-batterijen had geplaatst, stelde ik de eenheden in op ponden; het werkt ook met kilogram en steen voor de internationale set. Vervolgens heb ik de Eufy Life-app op mijn Samsung Galaxy Note 20-telefoon geladen. Merk op dat de Eufy Life-app verschilt van de Security- en Home-apps van de fabrikant; gelukkig kun je bij alle drie de apps inloggen met hetzelfde Eufy-account.

Met de voorrondes uit de weg, heb ik mijn geslacht, leeftijd en lengte ingevoerd in de app, die wordt gebruikt om samengestelde informatie te genereren, zoals Body Mass Index (BMI). De app kan verschillende profielen instellen voor een huishouden van individuen. Eufy belooft alle gegevens vertrouwelijk te behandelen.

Ik zorgde ervoor dat de Bluetooth en Wi-Fi van mijn telefoon waren ingeschakeld, ik tikte op “Apparaat toevoegen” om de weegschaal online te krijgen en hij maakte binnen een minuut verbinding. Zoals bij veel slimme apparaten werkt de P2 Pro alleen met 2,4 GHz wifi-netwerken.

Eufy Smart Scale P2 Pro-functies en functionaliteit

Met alles online stond ik op de weegschaal en binnen een paar seconden liet het scherm van de Smart Scale P2 Pro mijn gewicht zien, gevolgd door mijn percentage lichaamsvet en hartslag. Deze gegevens werden ook op de app getoond, naast de afbeelding van wat leek op een trainingsinstructeur. Het is gemakkelijk om de huidskleur van de cartoon aan te passen, en het model zet uit en krimpt in op basis van het gewicht, wat visuele motivatie geeft om slank te blijven.

Eufy Smart Scale P2 Pro-app

Brian Nadel/Gieterij

De eerste datapunten van de P2 Pro verschenen op een koortsgrafiek die dagelijkse winsten of verliezen weergeeft. De app houdt alle 16 parameters van de weegschaal in de gaten en ik volgde ze gedurende een periode van drie weken. Tik op een willekeurig gegeven en de app toont een uitleg van het belang ervan, evenals waar je staat. Er zijn tips, zoals meer eiwitten eten of meer water drinken, maar ze zijn te algemeen.

Tik op de rechterpijl van de app om meer gezondheidsgegevens weer te geven, waaronder bot- en spiermassa, percentage water en een index van de lichaamsleeftijd die alle parameters samenvat. Helaas behandelt de app de meeste gegevens afzonderlijk en kan het een kans missen om mogelijke lichamelijke problemen te vinden, zoals de samenloop van een hoge hartslag en een hoog vetpercentage dat een voorbode zou kunnen zijn van een fysieke aandoening. De app maakt wel verbinding met software van derden, zoals Google Fit of de app voor je Fitbit-armband.

Naast het wegen van uzelf, kan de P2 Pro een kind of een huisdier wegen (een hond of kat werkt beter dan een goudvis of gerbil), alleen of in uw armen, waarbij de intelligentie van de weegschaal uw gewicht aftrekt.

Eufy Smart Scale P2 Pro: het komt erop neer

Het beste van de Eufy Smart Scale P2 Pro is dat hij ambitieus kan zijn. In feite kan ik in het gedeelte Doelen elke parameter instellen waar ik hem wil hebben. Na verloop van tijd laat de app zien of ik mijn doelen heb bereikt of dat ik ze heb gemarkeerd.

Als de onbewerkte gegevens van de slimme weegschaal niet genoeg aanmoediging bieden, biedt Eufy’s Weighing Challenge misschien iets meer. Hier worden je wegingen geregistreerd en wanneer je je doel bereikt, doe je mee aan een wedstrijd met prijzen zoals Eufy-uitrusting. Dit lijkt misschien een beetje flauw, maar allemaal voorstander van elke truc die mensen kan motiveren om gezonder te worden, waaronder ikzelf.

0 Shares:
You May Also Like