Eufy’s indoor beveiligingscamera is terug naar de $ 32 Prime Day-prijs

eufysecurityp22

Houd de woonkamer vanuit kantoor voor wat minder in de gaten vandaag. Amazon verkoopt de Eufy Security Solo IndoorCam P22 van Anker voor $ 32. Dat is $ 8 korting op de adviesprijs en de laagste prijs ooit die we ook tijdens Prime Day zagen.

De Solo IndoorCam P22 biedt 1080p video-opname, een gezichtsveld van 125 graden en 360 graden pan en 96 graden tilt om de kamer rond te kijken. Extra functies zijn onder meer infrarood nachtzicht, detectie van mensen en huisdieren en huildetectie.

Eufy biedt aanpasbare activiteitszones om belangrijke waarschuwingen te ontvangen, evenals tweerichtingsgesprekken. Net als andere Eufy-producten kunt u de cloudcomponent overslaan en in plaats daarvan vertrouwen op lokale opslag. Hiervoor heb je een SD-kaart nodig, deze zit niet in de doos. De P22 kan een capaciteit tot 128 GB aan voor al die essentiële beveiligingsopnamen.

De Solo IndoorCAM P22 wordt geleverd met 2,4 GHz wifi en maakt rechtstreeks verbinding met het netwerk in plaats van te vertrouwen op een hub.

Dit is een leuke kleine beveiligingscamera, en hoewel we hem niet hebben getest, denken we dat het een mooie aanvulling zal zijn op elke slimme thuisconfiguratie, vooral voor deze prijs.

[Today’s deal: Eufy Security Solo IndoorCam P22 for $32 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like