Eufy’s feature-packed Wi-Fi Video Doorbell is goedkoper dan ooit

eufysecuritydoorbell

Er gaat niets boven vanaf de bank kijken wie er voor de deur staat. Tegenwoordig kun je dat doen voor minder dan $ 100. Amazon verkoopt de Eufy Security Wi-Fi Video Doorbell van Anker voor $ 80. Dat is het laagste punt ooit, en $ 40 korting op de gebruikelijke $ 120 waarvoor het wordt verkocht.

Deze Eufy-deurbel heeft een videoresolutie van 1600 x 1200 en tweerichtingsaudio. Het beschikt ook over persoonsdetectie, zodat de deurbel u niet elke keer waarschuwt wanneer de hond van uw buren uit de tuin ontsnapt en door de buurt gaat dwalen.

Hoewel Anker een cloudabonnement biedt voor het opslaan van vastgelegde video, heeft het ook opslag aan boord als u de controle over uw feed wilt behouden. Anker heeft ook de optie toegevoegd voor drie directe reacties om eenvoudige instructies voor koeriers achter te laten (of verkopers af te schrikken). U kunt indien nodig ook maximaal drie seconden aan beeldmateriaal bekijken voorafgaand aan uw eerste waarschuwing.

Wat de integratie van smart home betreft, werkt de Eufy-deurbel met Google Assistant en Amazon Alexa, inclusief slimme displays. Net als bij andere Eufy-deurbellen, zijn er ook aanpasbare activiteitszones om ervoor te zorgen dat je alleen de meldingen krijgt die je wilt.

Dat zijn een heleboel solide functies voor een slimme deurbel die nu minder dan $ 100 kost – minder.

[Today’s deal: Eufy Security Wi-Fi Video Doorbell for $80 on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like