Eufy’s betaalbare RoboVac 11s is een van onze favoriete slimme stofzuigers, en vandaag is het een extra $ 70 korting

robovac 11s

Stofzuigen is een noodzakelijk kwaad als je een schoon huis wilt, maar het is 2020 en er is geen reden of een andere op koolstof gebaseerde levensvorm hoeft het te doen. Woot via Amazon verkoopt Anker’s Eufy RoboVac 11S voor $ 160. Het hangt de laatste tijd rond de $ 220, dus je bespaart ongeveer $ 60 op een al betaalbare slimme stofzuiger.

Dit is de all-time lage prijs. Het is hier al een paar dagen en het is niet te zeggen wanneer de prijs weer omhoog gaat, dus als je geïnteresseerd bent, wacht dan niet langer. En je bent geïnteresseerd.

We hebben de RoboVac 11S in 2018 getest en gaven hem vier van de vijf sterren. Deze machine is een evolutie van de RoboVac 11 en biedt een lager profiel en krachtigere reinigingsmogelijkheden. “De Eufy RoboVac 11s houdt stand met de beste van hen. Het is onze favoriete budgetvriendelijke robotstofzuiger”, zeiden we destijds in onze review.

De RoboVac 11s voelt wanneer er meer zuigkracht nodig is en verhoogt die zuigkracht binnen 1,5 seconde. Hij heeft een maximale zuigkracht van 1300 Pa (Pascal Pressure Unit), wat een stuk hoger is dan onze favoriete allround robotstofzuiger, de iRobot Roomba 960 met 900 Pa. Maximale zuigkracht is niet alles, maar de RoboVac 11s is niet traag. En vandaag is het spotgoedkoop.

[Today’s deal: Eufy RoboVac 11s for $160 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like