Eufy’s 2K-videodeurbel boordevol pixels is terug naar zijn Prime Day-prijs

eufyt8200

De video van de meeste goedkope videodeurbellen ziet eruit alsof het afkomstig is van een goedkope videodeurbel. Maar vandaag kunt u een premium nieuwsgierig oog vol pixels voor uw voordeur krijgen tegen een verfrissend betaalbare prijs. Amazon verkoopt de Eufy Security T8200 Wi-Fi-videodeurbel voor $ 110. De deurbel is gedaald tot $ 120 van de gebruikelijke $ 160, maar je moet de kortingsbon van $ 10 onder de prijs op de productpagina knippen om het tot het uiteindelijke totaal te brengen. Die $ 110 is dezelfde uitstekende prijs die we op Prime Day zagen.

We hebben deze deurbel in 2019 beoordeeld en zeiden dat hij “video van hoge kwaliteit levert, geweldige bewegingsdetectie met de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen gezichten en andere dingen voor de camera, en de lage kosten worden nog aantrekkelijker gemaakt door de afwezigheid van een abonnement dienst.”

Deze deurbel biedt video-opname in 2K-resolutie, lokale opslag voor videoclips, tweerichtingsaudio en goede menselijke detectie. Het maakt gebruik van aanpasbare detectiezones, zodat het niet elke keer afgaat als iemand op het trottoir langsloopt. Het ondersteunt ook maximaal drie vooraf opgenomen reacties voor het geven van instructies of interactie met bezorgers.

De T8200 werkt ook met Amazon Alexa en Google Assistant slimme displays om uw voordeur te bekijken. Op het moment van onze beoordeling kon je Alexa of Google niet gebruiken om te communiceren met mensen bij de voordeur. Het is niet duidelijk of dat veranderd is.

Dit is ook niet zo’n zelfklevende deurbel, dus je moet hem in je bestaande bedrading haken. Het werkt ook niet met je bestaande deurbelbel, maar het wordt geleverd met een eigen bel, waardoor de overgang eenvoudiger wordt.

[Today’s deal: Eufy Security Wi-Fi Video Doorbell for $110 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like