Eufy Security’s Floodlight Cam 2 Pro kost slechts $ 199 op Black Friday

eufy security floodlight cam 2 pro

We houden van schijnwerpercamera’s omdat ze twee rollen vervullen: ze verlichten je veranda, oprit, terras of andere buitenruimte, en ze kunnen opnemen wat er zich binnen hun gezichtsveld afspeelt. Dat maakt ze dubbel effectief in het afschrikken van misdaden.

De Floodlight Cam 2 Pro van Eufy Security is een geweldig voorbeeld van zo’n schijnwerpercamera, en hij krijgt $ 101 korting op Amazon voor Black Friday. U moet vóór het afrekenen op de coupon van $ 11 klikken om de volledige korting te krijgen.

De Eufy Security Floodlight Cam 2 Pro is enigszins uniek in de categorie schijnwerpers, omdat hij is uitgerust met een pan/tilt-camera die hem een ​​360-graden gezichtsveld geeft. Sterker nog, die camera levert een resolutie van 2K en kan twee keer zoveel details vastleggen als de meeste van zijn concurrenten.

AI aan boord herkent mensen, vergrendelt ze en gebruikt de pan/tilt-motor om hun bewegingen automatisch te volgen. Om uw privacy te verbeteren, neemt de camera zijn beelden op in opslag aan boord. Dat betekent dat de opnames binnen uw controle blijven, u hoeft zich niet aan te melden voor een abonnement om ze in de cloud op te slaan.

Wat de verlichting betreft, is de Eufy Security Floodlight Cam 2 Pro uitgerust met LED-panelen die 3.000 lumen licht ertussen produceren. Je kunt ook de kleurtemperatuur aanpassen van 3.000 tot 5.700 graden Kelvin. En omdat die panelen onafhankelijk van elkaar te plaatsen zijn, kun je een zeer grote lichtpool krijgen.

[Black Friday Deal: Eufy Security Floodlight Cam 2 Pro is selling for $199 with a coupon on Amazon]Niet-productlink verwijderen

0 Shares:
You May Also Like