ESPN+ verhoogt de maandelijkse prijs naar $ 9,99, een maandelijkse verhoging van $ 3

ESPN Plus

Als het vrijdag is, is het een goed moment voor een streamingdienst om een ​​prijsstijging aan te kondigen. Vandaag is het ESPN+, en deze gaat pijn doen.

Volgens Variety zal ESPN+, eigendom van Disney, zijn maandelijkse prijs verhogen tot $ 9,99, een flinke stijging van $ 3 per maand, terwijl de jaarlijkse abonnementen stijgen tot $ 99,99, vergeleken met het huidige jaarlijkse tarief van $ 66,99. De prijsstijging van ESPN+ gaat in vanaf 23 augustus, meldt Variety.

De laatste keer dat ESPN+ zijn prijs verhoogde, was in juli 2021, waarbij het maandtarief steeg van $ 5,99 naar $ 6,99 per maand. Deze keer is de prijsstijging van ESPN + een stuk steiler.

Dat is het slechte nieuws; het goede nieuws is dat de prijs van de ESPN+-, Disney+- en Hulu-bundel (ook bekend als de “Disney-bundel”) ongewijzigd zal blijven – voorlopig zegt Variety – op $ 13,99 per maand, of $ 19,99 per maand als je kiest voor de advertentie -free versie van Hulu.

Disney heeft de prijzen van zijn verschillende streamingdiensten gestaag verhoogd. Disney+-abonnees zagen hun maandelijkse tarieven afgelopen maart tot $ 8 per maand stijgen, een stijging van $ 1 per maand, terwijl Hulu afgelopen oktober zijn maandelijkse prijs met een dollar verhoogde, waardoor het maandelijkse tarief van door advertenties ondersteunde Hulu op $ 6,99 kwam terwijl ad-free Hulu steeg naar $ 12,99 per maand.

Ondertussen steeg de prijs van Hulu + Live TV in december tot $ 69,99 per maand, een stijging van $ 5 per maand die abonnees ook toegang gaf tot Disney+ en ESPN+, of ze die diensten nu wilden of niet.

De omvang van de ESPN+-prijsverhoging doet zeker de wenkbrauwen fronsen, maar misschien probeert Disney sportfans naar een van zijn bundels te sturen.

Nu ESPN+ binnenkort $ 9,99 per maand kost, lijkt de prijs van $ 13,99 per maand van de Disney-bundel met ESPN+, Disney+ en Hulu met advertenties een relatief koopje.

0 Shares:
You May Also Like