Eshldty RGB Power Strip Tower review: 9 stopcontacten, 4 USB-oplaadpoorten

eshdly surge protector opener

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Groot aantal gemakkelijk toegankelijke stopcontacten USB-poorten met hoog vermogen voor mobiel opladen Eén USB-C-poort en drie USB-A Waterbestendig (IPX6)

nadelen

Duur in vergelijking met standaard overspanningsbeveiligers Stopcontacten te dicht bij elkaar voor sommige AC-adapters Enigszins onhandige vormfactor Niet iedereen leeft voor de disco

Ons oordeel

De Eshldty RGB Power Strip Tower combineert negen stopcontacten, vier USB-aansluitingen, waterbestendigheid en gekleurde verlichtingsopties in een compact, draagbaar torenontwerp.

Als je merkt dat je veel AC-apparaten moet aansluiten, je met USB uitgeruste telefoons en tablets moet opladen, je disco-dansdagen moet missen en je spullen af ​​en toe met water moet besprenkelen, dan past de Eshldty RGB Power Strip Tower netjes in al je behoeften. in één overspanningsbeveiliging met een beetje premium in zijn prijs. Als alleen een van deze functies interessant klinkt, wil je misschien ergens anders zoeken naar een goedkopere, maar – laten we eerlijk zijn – veel saaiere stroomvoorziening.

Eshldty heeft duidelijk een klant in gedachten: iemand die kinderen heeft of onvoorzichtige vrienden die regelmatig overal vloeistof opkloppen – of iemand die groot buitenshuis woont. Deze stroomtoren met 9 stopcontacten heeft een IPX6 waterbestendigheidsclassificatie, wat overeenkomt met blootstelling aan water tot en met “krachtige waterstralen” (u leest alles over IP-codes in dit verhaal).

De stroomschakelaar, die ook dienst doet als stroomonderbreker, bevindt zich onderaan de toren onder een plastic membraan. We raden je af om in een dergelijke omgeving elektriciteit te gebruiken – en we hebben vooraf de limieten getest in het belang van onze veiligheid – maar als blootstelling aan vloeistof een angst is, heeft Eshldty je gedekt.

handvat

In het marketingmateriaal voor de power tower staat dat de AC-uitgangen ook zijn ontworpen om alleen stroom door te laten als er standaard Amerikaanse stekkerbladen in worden geplaatst, waardoor het “schokbestendig” is (de woorden van het bedrijf) omdat vingers en andere objecten geen circuit zullen creëren. Hiervoor is echter geen certificerings- of testrapport beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de IP-waterbestendigheidsstatus (wat niet ongebruikelijk is).

Het bedrijf verwacht blijkbaar ook dat jij en de genoemde kinderen of vrienden ook kunnen genieten van gekleurde lichten die afkomstig zijn van LED-verlichte doorschijnende strips over een torenachtige voeding. De overspanningsbeveiliging heeft een tikschakelaar aan de bovenkant, een grote cirkel die ook oplicht, waarmee je door kleuren kunt bladeren of, door een paar seconden licht te drukken, de LED’s helemaal uitschakelt. Je kunt ook naar een modus gaan waarin de toren klopt met muziek door schijnbaar basbeats te voelen.

usb-poorten

Als we verder kijken dan de oppervlaktekenmerken die de prijs proberen te rechtvaardigen, heeft deze Eshldty-eenheid geweldige specificaties. Het organiseert stopcontacten in een stapel van drie aan elk van de driehoekige zijden, georiënteerd met de bladen evenwijdig aan de vloer, maar de bovenste twee stopcontacten wijzen 90 graden in de ene richting en de onderste 90 graden in de andere. Dit zorgt voor een betere en dichtere plaatsing van pluggen.

De toren bevat vier USB-poorten. De drie USB-A-poorten kunnen in totaal tot 15 watt (3 ampère bij 5 volt) leveren of via een enkele poort, terwijl één USB-C-poort tot 20 W kan leveren, genoeg om enkele kleinere laptops op te laden of -Laad grotere op. (Wanneer USB Type-A- en USB-C-apparaten beide zijn aangesloten, daalt de maximale output blijkbaar tot 12 W op USB-C, maar het bedrijf geeft geen exacte specificaties.) Een uitschuifbare plastic standaard zorgt ervoor dat een telefoon kan zitten positie tijdens het opladen, maar als stopcontacten aan die kant in gebruik zijn, is er geen ruimte voor de telefoon.

telefonische ondersteuning

Eshldty wil dat we dit zien als een draagbaar apparaat, met een rubberen draagriem en met een snoer van 1,8 meter dat kan draaien voor plaatsing. Het apparaat staat maximaal 1875 W (2000 joule) aangesloten vermogen toe. De meeste overspanningsbeveiligingen geven de maximale spanning weer die over elk van de drie poten van een driedraads circuit kan gaan voordat het klemmen in werking treedt met behulp van metaaloxidevaristors (MOV’s), maar die informatie ontbreekt hier.

Er is geen verzekeringspolis inbegrepen, maar er is een garantie van vijf jaar tegen defecten, met een gratis vervanging als het apparaat bij normaal gebruik defect raakt.

Eshldty biedt vergelijkbare power towers met 6 en 12 stopcontacten die respectievelijk slechts een paar dollar minder en meer kosten.

Waar het op neerkomt:

Je zou denken dat Eshldty zijn power tower heeft ontworpen voor gamefeesten uit het verleden, gezien het aantal stopcontacten, het maximale vermogen, de vloeistofbestendigheid, flitsende lichten en draagbaarheid. Is er vandaag de dag behoefte aan een dergelijk model, zelfs als het pandemische risico is geweken, waarbij de meeste mensen ofwel op afstand gamen via thuisplatforms of laptops dragen of gamesystemen gebruiken? Moeilijk te zeggen. Maar als dit apparaat u aantrekkelijk in de oren klinkt, zal het op een manier passen die geen ander zou kunnen.

0 Shares:
You May Also Like