Er is een robotstofzuiger voor elk budget in de 24-uursverkoop van Amazon

yeedi k700 main

Ruim uw vloeren vandaag nog goedkoop op met Amazon’s eendaagse uitverkoop op Yeedi-robotstofzuigersVerwijder de niet-productlink. Er zijn vier opties met voldoende variatie voor elke prijsklasse, van uw standaard vloerstofzuiger tot zelfreinigende stofzuiger- en dweilcombinaties. De deals eindigen woensdagavond even voor middernacht.

Ten eerste hebben we de Yeedi K650-robotstofzuiger voor $ 140, een daling van $ 180 en het laagste punt ooit. Dat is een belachelijk lage prijs voor een robovac, maar om de volledige korting te krijgen, moet je op de kortingscode van $ 20 klikken onder de prijs op de productpagina. We hebben de K650 beoordeeld en gaven hem een ​​indrukwekkende vier van de vijf sterren. We vonden dit model leuk omdat het een ideale budgetrobotstofzuiger voor huisdierenhaar was, plus een grotere vuilnisbak dan de K600 en een borstel die niet in de knoop raakt.

Als je iets wilt met een beetje meer uitstraling, is de Yeedi K700 $ 190, een daling van $ 260 en nog een historisch dieptepunt. We hebben dit model ook beoordeeld en het ook vier van de vijf sterren gegeven. “De Yeedi K700 combineert vakkundig geavanceerde technologie voor het in kaart brengen van kamers met eenvoudige bediening en een budgetprijs”, zeiden we. Deze budgetstofzuiger heeft een zuig- en dweilfunctie van 2000 Pa.

Als geen van beide het doet, zijn er ook twee modellen die we vandaag niet hebben beoordeeld in de uitverkoop. De Yeedi vac is $ 240, met 2500 Pa, dweilmogelijkheden, kaarten en slimme navigatie. Ten slotte is de robotstofzuiger en dweil van Yeedi Vac Station $ 400 lager dan $ 500. Dit vacuümstation beschikt over 2500 Pa en een station voor zelflediging. Het heeft ook kaarten en slimme navigatie.

Wat uw prijsklasse ook is, er is vandaag een robotstofzuiger te koop die bij uw budget past.

[Today’s deal: One-day sale on Yeedi robot vacuums on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like