Enkele van de populairste films en tv-programma’s van Netflix worden gratis gestreamd

netflix bird box free streaming

Netflix heeft zojuist een gratis sampler uitgebracht van enkele van zijn grootste originele films, waaronder die van Sandra Bullock en Adam Sandler. Ook van de tap: de eerste afleveringen van programma’s als en .

Je kunt hier de gratis Netflix-sampler bekijken en alle films en shows op de pagina kunnen worden gestreamd door op een knop te klikken – geen account vereist.

Hier is een volledige lijst van alle Netflix-films en tv-afleveringen die gratis kunnen worden gestreamd:

Om de gratis Netflix-video’s te streamen, moet je een browser gebruiken op een Windows-pc, een Mac of een Android-apparaat, volgens een Netflix-helppagina. Om wat voor reden dan ook, iOS-browsers worden niet ondersteund voor de gratis Netflix-sampler, waardoor iPhone- en iPad-gebruikers pech hebben.

Hoewel de gratis Netflix-films allemaal in hun geheel worden gepresenteerd, zijn alleen de eerste afleveringen van gratis tv-programma’s beschikbaar; je moet je aanmelden voor een betaald lidmaatschap om de rest te zien.

Alle gratis Netflix-films en -shows worden voorafgegaan door een sizzle-reel van 30 seconden met de content van de streamer, inclusief en .

Het is niet duidelijk hoe lang Netflix’s “gratis kijken” -aanbod beschikbaar zal zijn, hoewel een veelgestelde vraag onderaan de pagina vermeldt dat “de selectie van tijd tot tijd kan veranderen”, wat suggereert dat de gratis sampler een doorlopend kan zijn, als het roteert. , verbinding van gratis inhoud.

0 Shares:
You May Also Like