Enbrighten Plug-in 2-Outlet Wi-Fi Smart Switch review

enbrighten wifi dual smart plug

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

GoedkoopBrede-set stopcontacten zijn geweldig voor extra grote power bricksSlimme hoogte houdt een tweede stopcontact beschikbaar

nadelen

Geen individuele bediening van het stopcontact Geen HomeKit-ondersteuning Aanzienlijke breedte maakt deze stekker fysiek opdringerig

Ons oordeel

Deze no-nonsense stekker is het beste voor gebruikers die het unieke ontwerp, dat plaats biedt aan een of twee grote stroomadapters, het beste kunnen benutten.

Enbrighten’s plug-in smart switch-apparaten zijn van oudsher te grote monsters die op dieet konden. Gelukkig is het dieet met zijn nieuwe slimme schakelaar voor binnenshuis – beschikbaar als een enkel stopcontact en de configuratie met twee stopcontacten die hier wordt besproken – met succes uitgevoerd en afgerond.

De Enbrighten Plug-in 2-Outlet Wi-Fi Smart Switch vertelt je vrijwel alles wat er te weten valt, in de productnaam. Ontworpen met twee geaarde stopcontacten, is hij geschikt voor maximaal 1.875 watt algemeen/resistief gebruik en 1/3 pk als je hem gebruikt met iets gemotoriseerds. (Deze cijfers zijn de maximale totale trekking voor beide verkooppunten samen.) Connectiviteit is alleen via 2,4 GHz wifi.

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s dekking van de beste slimme stekkers, waar u beoordelingen van concurrerende producten vindt, plus een kopersgids voor de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen voor dit type product.

Het eerste dat opvalt aan deze schakelaar, is hoe breed de twee stopcontacten zijn geplaatst. Met een diameter van meer dan 5 inch is het de breedste plug die ik ben tegengekomen – en het is zeker verre van onopvallend. Hoewel de fabrikant dit niet echt als een verkoopargument aanprijst, maakt het ontwerp het gemakkelijk om extra grote krachtstenen te plaatsen. Tegelijkertijd is de schakelaar verticaal smal genoeg om het tweede stopcontact in een stopcontact niet te blokkeren. Je kunt niet helemaal twee Enbrighten-schakelaars in hetzelfde stopcontact plaatsen, maar er is voldoende ruimte voor een traditioneel apparaat met snoer in het tweede stopcontact.

Enbrighten-app

Een enkele knop in het midden van de schakelaar – nogmaals, waar deze niet gemakkelijk zal worden geblokkeerd – bedient beide uitgangen tegelijkertijd handmatig. Boven deze aan/uit-knop bevindt zich een grote blauwe LED die oplicht als de schakelaar aan staat en uitgaat als hij uit is. U kunt dit gedrag omkeren – of de LED helemaal uitschakelen – in de app.

De schakelaar wordt pijnloos ingesteld met de Enbrighten mobiele app, die beslist eenvoudig is. Een aanzienlijk aan/uit-pictogram bevindt zich vooraan en in het midden, terwijl plannings- en afteltimeropties beschikbaar zijn onder aan het scherm. Een drietal vooraf ingestelde planningsmodi (avond, ochtend, zonsondergang tot zonsopgang) geven u snelkoppelingen naar enkele van de meest voorkomende planningsroutines, maar dat is de omvang van de functies van de app. De switch ondersteunt wel Alexa en Google Home, maar geen HomeKit of IFTTT.

De Enbrighten Plug-in 2-Outlet Wi-Fi Smart Switch biedt niet veel extra’s; maar voor een prijs van slechts $ 20 is het redelijk concurrerend in kosten in vergelijking met andere aanbiedingen van merknamen. Als u individuele controle van het stopcontact of functies zoals energiemonitoring nodig heeft, moet u ergens anders kijken; maar als je gewoon een handige manier nodig hebt om de kerstverlichting aan te doen zonder achter de boom te kruipen, is dit een even goede optie.

0 Shares:
You May Also Like