Elimineer uw wifi-dode plekken met deze geweldige Orbi mesh-routerdeal

orbimeshwifi

Ziek van wifi-dead spots? Amazon biedt nu een geweldige deal die je huis kan doordrenken met netwerkdekking. De online retailer verkoopt een three-pack van Netgear’s RBK23 Orbi Tri-ban Whole Home Mesh Wi-Fi-systeem voor $ 200. Dat is ongeveer $ 45 lager dan de gebruikelijke prijs. Tijdens de feestdagen bereikte deze bundel zijn laagste punt ooit van $ 195, waardoor de prijs van vandaag de op één na beste is die we hebben gezien, en een ongelooflijk aantrekkelijke deal.

Orbi’s RBK23 three-pack kan tot 6.000 vierkante voet beslaan. De bundel bevat één router en twee satellieten. Elke satelliet heeft twee ethernetpoorten als je een bedrade verbinding nodig hebt, en een speciale band voor backhaul-het terugsturen van gegevens naar de router. Het mesh-systeem van Netgear biedt ook Wi-Fi-opties voor gasten en ingebouwd ouderlijk toezicht voor het instellen van tijdslimieten, enzovoort.

We hebben de RBK23 niet beoordeeld, maar we zijn over het algemeen best tevreden met Orbi mesh-systemen. Netgear’s Orbi RBK50 is bijvoorbeeld onze keuze als het beste mesh-systeem.

De RBK23 is niet zo capabel als de RBK50, maar het is nog steeds een goed systeem en tegenwoordig is het beschikbaar voor een geweldige prijs.

[Today’s deal: Netgear Orbi RGB23 Mesh system 3-pack for $200 at Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like