Eindelijk! Een deurbel die katten van mensen kan onderscheiden

Arlo Video Doorbell

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Bewegingsdetectie kan onderscheid maken tussen mensen en dieren aan uw deur Hoogwaardige video-opname, dag en nacht Aanpasbare bewegingsdetectiezonesIngebouwde sirene en 911-connectiviteit

nadelen

Abonnement vereist om de volledige functieset te realiserenVereist bekabelde voedingGeen ondersteuning voor Google AssistantLichte vertraging in tweerichtingsaudio

Ons oordeel

Eindelijk een videodeurbel die betrouwbaar onderscheid kan maken tussen mensen en dieren – en het is een van de goedkopere modellen om op te starten.

Arlo kwam laat op de markt voor videodeurbellen. De fabrikant kwam begin 2019 met de Arlo Audio deurbel, maar de afhankelijkheid van een losse Arlo beveiligingscamera temperde ons enthousiasme voor het toestel. Voor $ 150 (plus $ 2,99 per maand voor een niet echt optioneel abonnement – daarover later meer), kost de Arlo Video Doorbell minder dan onze vorige topkeuze in de bedrade categorie (de Nest Hello van $ 229), en hij presteert beter, grotendeels dankzij het vermogen om onderscheid te maken tussen mensen en dieren.

Als je een van mijn eerdere beoordelingen van videodeurbellen hebt gelezen, heb je waarschijnlijk mijn kattenprobleem opgepikt. De meeste videodeurbellen detecteren eenvoudig beweging – bijna elke beweging zal ervoor zorgen dat ze u een waarschuwing sturen. Sommige van de nieuwere modellen kunnen gezichten detecteren en zullen hun meldingen beperken tot de aanwezigheid van mensen aan uw deur. De Arlo Video Doorbell gaat nog een stap verder. Het kan onderscheid maken tussen mensen, dieren, pakketten en zelfs voertuigen.

Tijdens het testen produceerde de deurbel een opmerkelijk consistente staat van dienst door me nauwkeurig te informeren wanneer beweging te wijten was aan een dier of een persoon. Je kunt meldingen beperken, zodat je alleen wordt geïnformeerd als er iemand voor de deur staat, of de criteria verder aanscherpen zodat je alleen een melding krijgt als er op de deurbelknop wordt gedrukt. Het enige probleem dat de camera problemen gaf, was toen mijn kat op een hekpaal zat die hoog in zijn gezichtsveld was. Vreemd genoeg had het geen probleem om de kat te identificeren toen die kat op de reling van mijn dek lag.

Arlo Video Deurbel

De Arlo Video Doorbell heeft een resolutie van 1536 x 1536 pixels. De beeldverhouding van 1: 1 en het gezichtsveld van 180 graden maken het mogelijk om veel ruimte rond uw veranda te zien met minimale fisheye-vervorming. De opnames van de camera daarentegen worden in die cirkelvorm gepresenteerd. Met de app kun je aangepaste bewegingsdetectiezones maken, zodat je gebieden rond je veranda kunt definiëren waar je wilt dat de deurbel beweging negeert. Dit is handig voor het blokkeren van struiken, windgong of andere dingen die anders constant de deurbel zouden doen afgaan.

De app reageert vrijwel direct als er een bezoeker aan de deur komt en op de belknop drukt. Als u op de app tikt om de melding te beantwoorden, komt u rechtstreeks bij de oproep. Ik heb enkele latentieproblemen ondervonden – vertragingen van één of twee seconden – terwijl ik met een bezoeker aan de deur sprak. Als je liever geen interactie hebt met een bezoeker, kun je een bericht opnemen – of een van de standaardberichten gebruiken – en het afspelen wanneer iemand aanbelt.

Moet bedraad zijn

De meeste kopers van Arlo Video Doorbells zullen een bestaande deurbel vervangen, omdat deze afhankelijk is van stroom van een transformator en laagspanningsbedrading. Arlo levert een optionele schuine montageplaat als je de deurbel op een schuin oppervlak installeert. Je moet een powerkit in je bestaande beldoos installeren en er zit een beetje lijm op zodat je hem aan de zijkant van de doos kunt bevestigen. Je zou de benodigde draad naar de gewenste locatie kunnen trekken als je nog geen bedrade deurbel hebt, maar dat is geen triviale onderneming, vooral als je isolatie in je buitenmuren hebt.

Arlo Video Deurbel

Je krijgt een gratis proefperiode van drie maanden voor de service van Arlo die 30 dagen videogeschiedenis in de cloud bijhoudt. Dit abonnement is ook vereist om de geavanceerde functies van de Arlo Video Doorbell te ontgrendelen: Advanced Object Detection (de mogelijkheid om onderscheid te maken tussen mensen, voertuigen en dieren), Cloud Activity Zones (de mogelijkheid om bewegingszones te definiëren die de camera bewaakt), Package Detection en intelligente waarschuwingen.

Die laatste functie biedt de mogelijkheid om een ​​paniekknop te activeren als je iemand aan je deur ziet die er niet zou moeten zijn. Dit zal een luide sirene laten afgaan die in de deurbel is ingebouwd, of je kunt met één druk op de knop je lokale 911 bellen om de politie te roepen. Na de proefperiode moet u $ 2,99 per maand betalen om toegang te krijgen tot die functies. Als je cloudopslag wilt voor andere Arlo-camera’s die je hebt, moet je $ 9,99 per maand betalen voor maximaal vijf camera’s.

Arlo Video Deurbel

Als je ook een slimme Amazon Echo-speaker hebt, kun je Alexa laten aankondigen wanneer iemand op de knop van de Arlo Video Doorbell drukt of beweging detecteert. Als uw Echo-apparaat een display heeft (zoals de Echo Spot of een van de Echo Show-modellen), kunt u een live videofeed streamen vanaf de camera van de deurbel, maar u kunt niet reageren op een bezoeker voor de camera of op eerder opgenomen video bekijken. Arlo zegt dat ondersteuning voor Google Assistant in de maak is.

De Arlo Video Doorbell heeft een eersteklas functieset, uitstekende prestaties en een bescheiden prijskaartje. Zoals de meeste producten in zijn klasse, moet je voor een abonnement betalen om er het meeste profijt van te hebben, maar de lange lijst met voordelen – vooral de persoon/dier/pakketdetectie – die je krijgt voor je investering maakt het de moeite waard. En als je al andere Arlo-camera’s gebruikt, betaal je er misschien al voor. Tot er iets beters langskomt, is dit onze nieuwe favoriete bedrade videodeurbel.

0 Shares:
You May Also Like