een voordelig geprijsde robotstofzuiger/mop hybride

amrobt 350 pro

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Reinigt tapijt en vloeren met harde oppervlakken Meerdere reinigingsmodi met sterke zuigkracht App biedt realtime reinigingsgegevens

nadelen

Geen fysieke of virtuele grenzen voorzien Geen slimme navigatie App verliest regelmatig verbinding met robot

Ons oordeel

De sterke reiniging en lage prijs van de Amrobt 350 Pro maken een geweldige optie voor uw eerste hybride robotstofzuiger/dweil.

Budget robotstofzuigers zijn niets nieuws, maar het komt zelden voor dat hybride robotstofzuigers/mops minder dan $ 300 kosten. Dat maakt Amrobt’s 350 Pro iets van een uitbijter voor slechts $ 178, vooral omdat het ongeveer even goed presteert als zijn duurdere concurrenten.

De Amrobt 350 Pro lijkt veel op andere robotstofzuiger/dweilcombinaties. De ronde behuizing heeft een matzwarte afwerking met een glanzend blad van gehard glas. De reinigingshardware is vrij typisch, bestaande uit een hoofdrolborstel en een paar draaiende zijborstels. Het heeft een dun waterreservoir en een stoffen module die aan de onderkant kan worden bevestigd om te dweilen.

Accessoires zijn onder meer het oplaadstation en de voeding van de stofzuiger, een afstandsbediening die werkt op twee AAA-batterijen, een paar extra zijborstels en een reinigingstool om haar of tapijtvezels te verwijderen die verstrikt raken in de borstelharen.

amrobt 350 pro dweil

De 350 Pro installeren als je huishoudhulp is eenvoudig. Het plaatsen en aansluiten van het oplaadstation en het vastklikken op de twee zijborstels is de omvang van de vereiste montage. Er is een aan / uit-schakelaar aan de zijkant van de stofzuiger die je moet omdraaien om hem aan te zetten, dan zet je de stofzuiger gewoon op het dock om op te laden.

De fysieke afstandsbediening geeft je volledige controle over de 350 Pro, maar je kunt ook de Smart Life-app van derden gebruiken. Met beide opties kun je schoonmaakvoorkeuren en -schema’s beheren, maar de app geeft ook een plattegrond weer van de kamer die wordt schoongemaakt en voegt details toe over elke taak. Tijdens het koppelingsproces scant de app naar het vacuüm en uw wifi en vraagt ​​​​u om alles aangesloten te krijgen.

Er zijn vier reinigingsmodi. De automatische modus, het beste voor algemene reiniging, werkt in een willekeurig patroon, reinigt open ruimtes, rond meubels en retoucheert langs muren totdat een heel niveau van uw huis is schoongemaakt. De zigzagmodus reinigt in een meer voorspelbaar patroon van op en neer. De Edge-modus reinigt uitsluitend langs muren en de Spot-modus reinigt gelokaliseerde gebieden in een buitenwaartse spiraal tot ongeveer een meter hoog. In elk van deze modi keert het vacuüm terug naar zijn dock wanneer het klaar is of de batterij zakt onder een lading van 20 procent.

amrobt 350 pro-app

De 350 Pro is erg stil, dus ik vond het niet opdringerig om in dezelfde kamer te rennen als waar ik was. Maar als je liever schoonmaakbeurten plant voor wanneer je niet thuis bent, kun je dat doen door een starttijd te selecteren en dag(en) van de week op de afstandsbediening of in de app.

Ik gebruikte het vacuüm op de benedenverdieping van mijn huis, dat zowel laag- als middelhoogpolig tapijt, hardhout en vinyltegels omvat. De zuigkracht van 1800 Pa was geweldig in het opzuigen van stof en hondenhaar, en het had geen problemen om van het ene type vloer naar het andere te gaan of rond meubels te navigeren. Het enige probleem dat hij tegenkwam, was toen een van de zijborstels verstrikt raakte in het middelpolige tapijt en volledig van de onderkant van de stofzuiger werd getrokken. Op dat moment stopte de stofzuiger met schoonmaken. Dit was een anomalie in een reeks verder soepele schoonmaaksessies.

Ik maakte gebruik van de dweilfunctie om over mijn keukenvloeren te gaan. De microvezeldoek is vooraf aan het waterreservoir bevestigd, dus ik hoefde het reservoir alleen maar met kraanwater te vullen. De 350 Pro stofzuigt en dweilt samen, dus je hoeft de prullenbak niet te verwijderen zoals bij sommige andere modellen. Je klikt het waterreservoir er gewoon overheen.

De dweilresultaten waren ongeveer wat ik van deze hybride stofzuigers gewend ben. De 350 Pro sleept zijn vochtige doek over de vloer die zojuist is verwijderd van vuil, verwijdert vuil op het oppervlak en laat een glinsterende glans van vocht achter. Het is perfect geschikt voor het bijwerken van de reiniging, maar wees voorbereid om uw oude dweil eruit te halen voor diepere vlekken.

De Smart Life-app is handig, zo niet strikt noodzakelijk. De plattegrond laat je in realtime zien welke gebieden zijn schoongemaakt en je kunt de stofzuiger visueel op de kaart lokaliseren wanneer je hem uit het oog verliest. Verder heeft het echter niet veel nut; je kunt geen virtuele grenzen stellen of punten markeren waarop je het vacuüm kunt inzetten, zoals je kunt met andere producten en hun eigen apps. De schoonmaaktijd en -oppervlakte worden ook weergegeven en samen met de plattegrond opgeslagen in uw schoonmaaktaakgeschiedenis.

En hoewel mijn ervaring met het vacuüm zelf grotendeels probleemloos was, was de app altijd een probleem. Tijdens de installatie ontving ik af en toe berichten “netwerk niet beschikbaar” en verloor de verbinding met het vacuüm. Ik heb het hulpprogramma “apparaatnetwerk controleren” meerdere keren in de app uitgevoerd en kreeg te horen dat de netwerkverbinding slecht was. Dit kwam echter niet overeen met netwerktests die ik onafhankelijk van de app heb uitgevoerd. Ook draaide ik dezelfde Smart Life-app zonder enig probleem gelijktijdig met Amrobt’s MAX HEPA11-luchtreiniger op hetzelfde netwerk. Ik heb dit probleem in geen enkele gebruikersrecensies genoemd, dus misschien was dit deel van mijn ervaring een andere anomalie, maar het was hardnekkig genoeg om vermelding te rechtvaardigen.

Over het algemeen was ik echter blij met de reinigingsprestaties van de 350 Pro, en het is een grote waarde voor een hybride stofzuiger / dweil. Het app-probleem kan worden opgelost met toekomstige updates, maar geschikt schoonmaken voor deze prijs is moeilijk te verkrijgen.

0 Shares:
You May Also Like