Een nieuw Sonos-product komt in maart aan. Zou het een kleinere Move kunnen zijn?

sonos move2

De Sonos Move is een van onze favoriete buitenspeakers, maar met een forse 6,6 pond is het een beetje een uitdaging om hem draagbaar te noemen; “meesleepbaar” lijkt er meer op. Nu komt het bericht dat Sonos volgende maand een nieuw apparaat op de markt brengt, en er zijn sterke aanwijzingen dat het een kleinere, meer verplaatsbare Move zou kunnen zijn.

Tijdens de winstoproep van Sonos op woensdag kondigde CEO Patrick Spence aan dat het “nieuwste product” van het bedrijf in maart zou aankomen, volgens The Ambient.

Hoewel Spence niet verder ingaat op het aankomende apparaat, suggereert een recente FCC-aanvraag van Sonos dat het product een nieuwe – en waarschijnlijk kleinere – draagbare Bluetooth/Wi-Fi-luidspreker zou kunnen zijn.

Zoals The Verge opmerkt, beschrijft de FCC-aanvraag een nieuwe luidspreker die zowel Bluetooth als Wi-Fi 5 ondersteunt, samen met een draadloos oplaadstation. De indiening zegt ook dat de aanstaande luidspreker minder stroom verbruikt dan de twee jaar oude Move, wat een kleinere (en hopelijk lichtere) schaal suggereert.

Ondanks de enorme omvang en het gewicht van de Move – hij is uitgerust met een handvat en voelt zo zwaar als een bowlingbal – hebben we hem in onze recensie nog steeds met lof overladen en hem een ​​”opmerkelijke” draagbare luidspreker met “fantastische” geluidskwaliteit genoemd, “geweldig ” Wi-Fi-bereik en “lange” batterijduur. De Move is ook sterk, met zijn IP56-gecertificeerde behuizing die is ontworpen om stof en waterstralen te weerstaan.

Natuurlijk is er een mogelijkheid voor het volgende product van Sonos, en het is een verleidelijke: een koptelefoon.

Sonos-fans hebben zich lang afgevraagd of het bedrijf draadloze hoofdtelefoons zou onthullen, en er zijn aanwijzingen dat Sonos op zijn minst over het idee heeft nagedacht. Afgelopen zomer kreeg Sonos een patent toegekend voor een over-ear hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, aanraakbediening, een lijningang en een “mogelijk” USB-C-oplaadrapport, Protocolrapporten.

Interessante dingen, maar hoe vaak hebben we patenten gezien voor producten die nooit tot wasdom komen? Een FCC-aanvraag daarentegen wijst op een apparaat dat bijna volledig gebakken is, en dat is waarom ons geld op een kleinere Move staat in plaats van op de koptelefoon (voor nu in ieder geval). Blijf kijken.

0 Shares:
You May Also Like