Een heldere, weerbestendige buitenlamp voor mensen in het Ring-ecosysteem

ring par38 smart led bulb main

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Stevig, waterbestendig ontwerpWerkt goed met bewegingsgevoelige Ring-beveiligingsproductenAlexa- en IFTTT-integratiesHeldere, neutraalwitte verlichting

nadelen

Vereist de Ring BridgeGeen geavanceerde slimme verlichtingsfunctiesNiet compatibel met Google Assistant of HomeKit

Ons oordeel

Als je een bestaande Ring-gebruiker bent en je wilt van een aantal van je buitenlampen slimme lampen maken, dan is de Ring PAR38 Smart LED-lamp een verleidelijke keuze.

Ring, eigendom van Amazon, spreidt zijn vleugels uit naar slimme gloeilampen (het bedrijf heeft al een breed scala aan slimme verlichtingsarmaturen), en de Ring PAR38 Smart LED-lamp zou aantrekkelijk moeten zijn voor mensen die niet hebben geïnvesteerd in andere slimme verlichtingsoplossingen of die al in het Ring-ecosysteem.

Deze heldere, dimbare en weerbestendige buitenlamp past in standaard stopcontacten en je kunt hem zo instellen dat hij wordt ingeschakeld wanneer bewegingsgevoelige Ring-camera’s, videodeurbellen en landschapsverlichting beweging detecteren. De PAR38 vereist een Ring Bridge, maar dat zou voor zijn doelgroep geen probleem moeten zijn.

Deze recensie maakt deel uit van TechHive’s dekking van de beste slimme lampen, waar u beoordelingen van concurrerende producten vindt, plus een kopersgids voor de functies waarmee u rekening moet houden bij het winkelen.

Ontwerp en specificaties

De Ring PAR38 Smart LED-lamp heeft een levensduur van maximaal 25.000 uur en voegt zich bij de nieuwe Ring A19-lamp (hier beoordeeld) als de eerste standaard slimme lampen van het merk. Uitgerust met een E26-voet die in een standaard lichtfitting wordt geschroefd, is de Ring PAR38 verkrijgbaar in zowel zwarte als witte afwerkingen. Het voelt geruststellend fors, stevig en substantieel aan.

De dimbare PAR38 is afgestemd op een “neutraalwit” 3.500 Kelvin, een warme maar niet te warme kleurtemperatuur die ideaal is voor het helder verlichten van een buitenruimte. In staat om tot 1.500 lumen uit te stralen (bijna twee keer de output van een gloeilamp van 60 watt), had de slimme PAR38-lamp geen moeite om de achteringang van mijn appartement in licht te baden.

Met afmetingen van 2,34 x 2,46 x 0,79 inch, is de Ring PAR38 Smart Bulb UL-gecertificeerd voor natte omstandigheden, wat betekent dat je hem buiten kunt installeren waar hij direct wordt blootgesteld aan de elementen. Mijn PAR38-testeenheid doorstond verschillende regenbuien in april hier in Brooklyn en leek niet slechter te zijn voor de slijtage.

ring par38 slimme led-lamp buiten

Opstelling

Net als Ring’s A19 Smart LED-lamp, heeft de PAR38 Smart Bulb de Ring Bridge nodig om te kunnen profiteren van zijn slimme functies (zoals dimmen, plannen, enzovoort). Je kunt een op zichzelf staande Ring Bridge kopen. Verwijder niet-productlink voor $ 50 als je er nog geen hebt, hoewel je betere deals zult vinden als de bridge wordt gebundeld met andere Ring-producten; een twee-pack PAR38-lampen met de Ring BridgeRemove-niet-productlink wordt momenteel bijvoorbeeld verkocht voor slechts $ 70. De bridge communiceert met de PAR38-lampen via een eigen RF-communicatiesysteem voor lange afstanden en ondersteunt tot 50 compatibele Ring-apparaten, maar je kunt maar één Ring Bridge per huis gebruiken.

Het installatieproces voor de PAR38-lamp is identiek aan die van Ring’s A19 slimme lamp, en je kunt daar alles over lezen in onze review van die lamp. De korte versie is dat het toevoegen van de PAR38-lamp aan de mobiele Ring-app een snel, pijnloos proces is dat voor mij perfect werkte.

Functies, app-ondersteuning en smart home-integraties

Net als bij het installatieproces zijn de kenmerken van de PAR38 identiek aan die van de A19-lamp. In een notendop, we hebben het over standaard lichtgroeperings- en planningsfuncties, hoewel de Ring-app niet de mogelijkheid heeft om de helderheid automatisch te verhogen of te verlagen, en het mist ook een vakantiemodus om potentiële inbrekers voor de gek te houden als je er niet bent. Dat gezegd hebbende, kun je helderheid opbouwen in een Alexa-routine, terwijl de vakantiemodus aantoonbaar belangrijker is voor binnenverlichting dan voor buitenlampen.

Een van de beste functies van de Ring-app – de mogelijkheid om alle lichten in een groep in te schakelen wanneer een Ring-sensor beweging detecteert – is ook essentieel als het gaat om de PAR38-lamp, die zeer geschikt is voor het verlichten van opritten, achtertuinen en zij-ingangen en andere buitenruimtes.

Naast de Alexa-ondersteuning, integreert de Ring PAR38 Smart LED Bulb met IFTTT, maar (net als andere Ring-producten) geen ondersteuning voor Google Assistant en HomeKit.

Waar het op neerkomt:

Als je een bestaande Ring-gebruiker bent en je wilt een aantal van je buitenlampen omtoveren tot slimme lampen, dan is de Ring PAR38 Smart LED Bulb een verleidelijke keuze. Deze betaalbare Alexa-compatibele lamp werkt goed met andere Ring-beveiligingscamera’s en -lampen, en is helder en UL-gecertificeerd voor natte omstandigheden. De Ring-app mist de geavanceerde slimme verlichtingsfuncties van concurrerende merken, maar dat is meer een probleem met Ring’s nieuwe indoor/outdoor A19-lamp dan voor de PAR38, die voornamelijk bedoeld is voor gebruik buitenshuis.

0 Shares:
You May Also Like