Een aangepast bericht of juridische kennisgeving weergeven op het inlogscherm van Windows 10

Het toevoegen van contactgegevens aan het inlog- of vergrendelscherm van uw apparaat is een goede manier om uw verloren spullen te helpen de weg terug naar u terug te vinden. In dit bericht zullen we bespreken Een aangepast bericht maken dat wordt weergegeven voordat iemand kan inloggen op uw Windows 10-laptop of desktop. Een van de vele redenen waarom u dit misschien wilt doen, is dat u informatie kunt opnemen over hoe u uw laptop of tablet kunt inleveren bij verlies of diefstal. En u kunt bij het opstarten een aangepast bericht of juridische kennisgeving op uw Windows-computerscherm weergeven met behulp van registeraanpassing of een lokaal beveiligingsbeleid. Volg hier de onderstaande stappen om: Geef een aangepast bericht weer op Windows 10 Log in scherm.

Geef een aangepast bericht weer op Windows 10

Om een ​​aangepast bericht op het opstartscherm van Windows weer te geven, opent u eerst de Windows Register-editor. Druk eerst op “Windows-toets + R” om het venster Uitvoeren te openen, typ “regedit” en druk op Enter om de Windows-registereditor te openen. Navigeer hier in het linkerdeelvenster naar het volgende pad:

HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/Huidige versie/Beleid/Systeem.

Zoek de waarde met de naam wettelijk berichtbijschrift en klik er met de rechtermuisknop op en selecteer vervolgens wijzigen. Er verschijnt een nieuw vak Edit String. Voer onder het waardegegevensveld de berichttitel in die u wilt weergeven op het Windows-aanmeldings- of vergrendelingsscherm.

Zoek nu een andere waardenaam juridische kennisgevingtekst en klik er met de rechtermuisknop op en wijzig het vervolgens. Voer in het nieuwe vak Waardegegevens opgeslagen uw aangepaste bericht in en klik op OK.

Start nu uw computer opnieuw op om het aanmeldingsbericht te zien.

Zie deze video Geef een aangepast bericht weer op Windows 10

Windows Local Security Policy Editor gebruiken

Opmerking: lokaal beleid ondersteunt geen ondersteuning voor thuisedities tot pro-edities. Sla deze handleiding over om Groepsbeleid op Home en stater-editie in te schakelen.

Typ in het menu Start Administratieve hulpmiddelen en open het.

Nadat het venster met administratieve hulpmiddelen is geopend, dubbelklikt u op de snelkoppeling “Lokaal beveiligingsbeleid”.

Navigeer nu naar de volgende map: Beveiligingsinstellingen\Lokaal beleid\Beveiligingsopties

Hier ziet u twee vermeldingen:

Interactieve aanmelding: Berichttitel voor gebruikers die proberen in te loggen. Met deze beveiligingsinstelling kan de specificatie van een titel verschijnen in de titelbalk van het venster dat bevat. de Interactieve aanmelding: berichttekst voor gebruikers die proberen in te loggen.

Interactieve aanmelding: berichttekst voor gebruikers die proberen in te loggen. Deze beveiligingsinstelling specificeert een tekstbericht dat wordt weergegeven aan gebruikers wanneer ze zich aanmelden. Deze tekst wordt vaak gebruikt om juridische redenen, deze laptop is bijvoorbeeld van XYZ persoon neem dan contact op met [email protected] en stuur deze terug.

Dubbelklik op elk van hen en voer in het geopende venster de titel of de tekst in, al naar gelang het geval. Klik op Toepassen/OK/Afsluiten. Uw Windows-computer geeft elke keer dat u hem aanzet het opstartbericht weer.

Dit zijn enkele beste manieren om Geef een aangepast bericht weer op Windows 10 computers op het opstartscherm. Heeft u een suggestie voor een vraag, aarzel dan niet om hieronder commentaar te geven.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like