Ecobee’s Alexa- en HomeKit-enabled SmartCamera is nu $ 20 korting

ecobee camera

Als je een solide beveiligingscamera voor binnenshuis wilt die ook dienst kan doen als slimme luidspreker, en het niet erg vindt om extra te betalen voor een min of meer verplichte abonnementsservice, dan heeft Amazon nu een solide deal. De Ecobee SmartCamera is te koop voor $ 80. Verwijder niet-productlink, of $ 20 korting op de gebruikelijke $ 100. De deal duurt echter maar tot 14 april.

We hebben de Ecobee SmartCamera afgelopen zomer getest en gaven hem drie van de vijf sterren. Die beoordeling was vooral vanwege de hogere prijs en de abonnementsvereiste, hoewel ten minste een van die factoren – de hoge stickerprijs – tegenwoordig geen probleem is. “Ecobee bouwt onze absoluut favoriete slimme thermostaat, en zijn nieuwe SmartCamera met spraakgestuurde beveiligingscamera is net zo innovatief”, zeiden we.

De camera zelf beschikt over 1080p-video-opname, een gezichtsveld van 180 graden, automatisch pannen en zoomen en tweerichtingsspraak. Als slimme luidspreker heeft de Ecobee SmartCamera Amazon’s Alexa ingebouwd voor eenvoudige webquery’s, verkeers- en weersupdates en voor het luisteren naar muziek via abonnementsdiensten zoals Spotify. De aanwezigheid van Alexa betekent ook dat de SmartCamera compatibele smarthome-apparaten kan bedienen.

Sinds december vorig jaar is de SmartCamera compatibel met het HomeKit Secure Video-protocol van Apple, waarmee opgenomen video’s kunnen worden geanalyseerd op lokale ‘home hub’-apparaten, zoals een Apple TV, een iPad of een HomePod of HomePod mini. U kunt opgenomen clips ook veilig opslaan in iCloud.

Hoewel de Ecobee SmartCamera gratis een live-feed biedt, moet je je abonneren op de Haven-cloudservice van Ecobee voor $ 5 per maand (of $ 10 per maand voor huizen met meerdere camera’s) om video’s op te nemen voor latere inzage. Er is geen optie om video’s te bewaren via ingebouwde opslag.

Zolang je het niet erg vindt om extra te betalen voor Haven, of alleen maar om te gaan met livebeelden, biedt de Ecobee SmartCamera een goede prijs voor $ 80.

[Today’s deal: Ecobee SmartCamera for $80 on Amazon.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like