Ecobee biedt professionele monitoring voor slechts $ 10 per maand

total home comfort and security bundle

Ecobee, onlangs overgenomen door generatorfabrikant Generac voor $ 770 miljoen, breidt zijn huisbeveiligingsaanbod uit met een professioneel monitoringplan van $ 10 per maand. De nieuwe Smart Security-service van Ecobee maakt gebruik van Ecobee’s HomeKit-compatibele slimme thermostaat met spraakbesturing, de SmartSensors van het bedrijf voor kamers en deuren/ramen, en – optioneel – de SmartCamera met spraakbesturing.

Voorheen bekend als Haven, met alleen zelfcontrole voor $ 5 voor cloudopslag voor een enkele Ecobee-camera, of $ 10 per maand voor een onbeperkt aantal Ecobee-camera’s, zal de nieuwe Complete Smart Security-service rechtstreeks verbinding maken met lokale 911-agentschappen via de derde -partijserviceprovider RapidSOS om de juiste hulpverleners te sturen voor inbraken en branden. Door gegevens rechtstreeks naar 911-schermen te leiden, kan RapidSOS de reactietijd bij noodgevallen met “minuten” verkorten, zegt Ecobee.

Ecobee Smart Security zal een Ecobee SmartThermostat met spraakbesturing gebruiken – onze huidige topkeuze in slimme thermostaten – als centrale hub, en dat apparaat zal luisteren naar het geluid van een rookalarm dat afgaat. Ecobee SmartSensors meten de temperatuur van de ruimtes waarin ze zijn geïnstalleerd en detecteren ook beweging. Ecobee SmartSensors voor deuren en ramen bewaken ondertussen de status van deuren en ramen (open of gesloten) en kunnen een alarmstatus activeren wanneer ze onverwacht worden geopend. Deze sensoren kunnen ook energie besparen door uw HVAC-systeem te pauzeren wanneer een deur of raam open blijft staan.

Optioneel kunt u een of meer Ecobee SmartCamera’s met spraakbesturing toevoegen, en de camera’s luisteren niet alleen naar het geluid van een brandalarm, maar RapidSOS-personeel kan de live videofeed van de camera bekijken tijdens een alarmgebeurtenis om de noodoproep te versnellen.

Ecobee verkoopt nu een efficiëntie- en beveiligingsoplossing met een thermostaat, kamersensor en twee deur-/raamsensoren voor $ 280. De optionele camera’s kosten $ 100 per stuk, terwijl extra kamersensoren beschikbaar zijn in een 2-pack voor $ 100. Een 2-pack deur-/raamsensoren kost $ 80.

De kosten van $ 10 per maand voor professionele monitoring zijn aantrekkelijk, aangezien Ring onlangs de prijs heeft verdubbeld van zijn serviceplan dat professionele monitoring omvat. Houd er echter rekening mee dat Ring Alarm en Ring Alarm Pro deel uitmaken van een veel breder smart home-ecosysteem – hoewel het niet HomeKit-compatibel is – en dat de Ring Alarm-serie naast inbraak en brand ook hulp kan sturen in een medisch noodgeval .

0 Shares:
You May Also Like