Dyson’s Lightcycle Morph slimme lamp past het licht aan op basis van uw leeftijd en het tijdstip van de dag

dyson lightcycle morph smart lamp

De Lightcycle Morph slimme lamp van Dyson kan de helderheid en kleurtemperatuur aanpassen op basis van het tijdstip van de dag en zelfs uw leeftijd en heeft een roterende kop, tot 20 aangepaste verlichtingsmodi en een geperforeerde steel die ook dienst doet als secundair omgevingslicht.

Zoals alle dingen van Dyson, is de Bluetooth-lamp niet goedkoop, met de desktopversie van de Lightcycle Morph die momenteel wordt verkocht voor $ 650. Verwijder de niet-productlink, terwijl het staande model maar liefst $ 850 kost.

Dat gezegd hebbende, belooft Dyson dat de zes geïntegreerde LED’s in de 360-graden roterende Intelligent Optical Head van de Lightcycle Morph tot 60 jaar meegaan, mede dankzij een vacuümverzegelde koperen heatpipe die is ontworpen om de LED’s koel te houden.

Naast het draaien van de kop van de Lightcycle Morph om (bijvoorbeeld) een bureaublad te verlichten of een muurelement te markeren, kun je hem magnetisch in de aluminium-polycarbonaat composiet steel van de lamp plaatsen. Uitgerust met een oranje filter en geperforeerd met meer dan 16.700 openingen op het vloermodel of bijna 5.000 op de desktopversie, verdubbelt de stuurpen van de Lightcycle Morph in wezen als een omgevingslicht wanneer de gedockte lichtkop is ingeschakeld.

dyson lightcycle morph gedockt

U kunt de Dyson Link-app gebruiken om de verschillende verlichtingsmodi van de lamp aan te passen, waaronder een daglichtsimulerende studiemodus, een Boost-modus met een koelere temperatuur en een warmere Relax-modus. Er is ook een wekmodus die de lamp ‘s ochtends geleidelijk helderder maakt, een Afwezig-modus die het licht op willekeurige tijdstippen gedurende de dag in- en uitschakelt, of u kunt tot 20 van uw eigen aangepaste verlichtingsmodi maken.

De app kan automatisch de kleurtemperatuur en helderheid van de lamp aanpassen op basis van het tijdstip van de dag of zelfs je leeftijd, waarbij Dyson opmerkt dat hoe ouder je wordt, hoe meer helderheid je nodig hebt. De lamp beschikt ook over bewegings- en omgevingslichtsensoren, evenals een USB-C-oplaadpoort die in de basis is ingebouwd.

Hoewel de Lightcycle Morph een Bluetooth-radio gebruikt om verbinding te maken met de Dyson Link-app, heeft hij geen Wi-Fi-connectiviteit, wat betekent dat je in dezelfde kamer als de lamp moet zijn om hem met de app te bedienen. Het ontbreken van wifi betekent ook geen integratie van Alexa, Google Assistant of HomeKit.

0 Shares:
You May Also Like