DRmare Tidal Music Converter Review

Getijde is een geweldig online muziekplatform waar de abonnee naar muziek kan luisteren in zijn puurste vorm zoals bedoeld door de artiest. Maar hier in dit artikel gaan we het niet hebben over Tidal en de voordelen ervan. In plaats daarvan gaan we een geweldige tool voor het converteren van muziek bekijken waarmee je nummers van Tidal rechtstreeks op je computer kunt converteren en downloaden.

De naam van deze tool is de DRmare Tidal Music Converter en het laat je Tidal-nummers en afspeellijsten converteren naar verschillende formaten zoals MP3, FLAC, M4A, WAV, enz. Het beste van deze software is dat het nummers converteert zonder de originele kwaliteit van het nummer in gevaar te brengen. U kunt de volledige recensie van deze DRmare-software hieronder lezen.

DRmare Tidal Music Converter Review

systeem vereisten

De DRmare Tidal-muziekconverter kan op beide draaien ramen en Mac besturingssystemen. Echter, voor gebruik op Ramen, uw pc moet draaien op Windows 7, 8 of 10. Ook moet het: 512 MB van RAM of meer met ten minste a 1GHz verwerker.

Voor Mac OS, het kan worden uitgevoerd op elke Mac met versie 10.8 of hoger. In tegenstelling tot Windows, in Mac 256 MB RAM-geheugen is voldoende om deze software soepel te laten werken, op voorwaarde dat de Mac tenminste 1GHz verwerker. Je moet ook de nieuwste versie van de Tidal-app op je Mac of Windows-pc hebben geïnstalleerd om deze muziekconverter correct te laten werken.

Betaalde versus proefversie

Om te testen, kunt u deze software op een proefversie gebruiken, maar deze converteert alleen de eerste minuut van het nummer naar de niet-betaalde versie. Als u echter tevreden bent met de kwaliteit van het geconverteerde nummer, kunt u eenvoudig upgraden naar de betaalde versie en onbeperkt nummers downloaden van Tidal.

Voor het upgraden naar de betaalde versie kunt u eenvoudig de DRmare Tidal Music Converter app op uw pc en klik op het menupictogram in de rechterbovenhoek. Nu kunt u klikken op Kopen mogelijkheid om de licentie te kopen.

Koop de DRmare Tidal-converter

Nadat u de licentie hebt gekregen, moet u zich registreren op de software. Daarvoor moet u op het menupictogram klikken en selecteren Register uit de opties

registreer op DRmare

Er verschijnt nu een venster waarin u de . moet typen Gelicentieerde e-mail en de Registratiecode.

Registreer op de DRmare Tidal-downloader

Klik na het invullen van de gegevens op Oke en je bent nu een geregistreerde gebruiker van de DRmare Tidal-muziekconverter.

Muziek downloaden en converteren

Tidal-nummer/afspeellijst toevoegen aan DRmare Tidal Downloader

1. Klik op uw bureaublad op het DRmare Tidal Music Converter-pictogram om het te starten. Terwijl je dat doet, wordt de Tidal-muziekapp tegelijkertijd op de achtergrond gestart.

2. Nu kunt u inloggen op uw account op de Tidal-app en zoeken naar uw favoriete nummer of afspeellijst die u wilt downloaden. Als u het gewenste nummer of de afspeellijst hebt gevonden, klikt u op de pictogram met drie stippen ben ermee bezig

drmare getijdenmuziek converter review

3. Als u nu op het pictogram met de drie stippen klikt, verschijnt er een optiemenu. U kunt nu selecteren: Delen> Kopieer tracklink om de nummerlink naar het klembord te kopiëren.

tracklink kopiëren

Bij het kopiëren van de link van een afspeellijst kun je dezelfde stappen volgen pictogram met drie stippen> Delen> Kopieer afspeellijstlink.

4. Ga nu naar de Tidal Downloader en plak de gekopieerde link van het nummer/de afspeellijst in de zoekbalk bovenaan. Nadat u de link hebt geplakt, klikt u op het pictogram Toevoegen (plus) naast de zoekbalk om het nummer/de afspeellijst voor conversie toe te voegen.

Nummer toevoegen aan de downloader

Hiermee wordt het nummer of de afspeellijst toegevoegd aan de DRmare Tidal Downloader. U kunt meer nummers en afspeellijsten toevoegen door stap 2, 3 en 4 te herhalen.

Voorkeur instellen

Voordat u de lijst met toegevoegde nummers en afspeellijst converteert en downloadt, kunt u de instellingen voor taal en uitvoerindeling wijzigen. U kunt deze stap ook overslaan als u de standaard voorkeursinstellingen wilt gebruiken.

1. Om de voorkeursinstellingen te wijzigen, klikt u op het menupictogram in de rechterbovenhoek en selecteert u de Voorkeur optie.

voorkeur

2. Nu wordt het voorkeurentabblad geopend, hier kunt u uw taal- en uitvoerformaatinstellingen optimaliseren onder Algemeen en Overzetten tabbladen.

VOORKEUR INSTELLINGEN

Vergeet na het maken van de wijzigingen niet te klikken op Oke om de instellingen op te slaan.

De nummers converteren en downloaden

Als u klaar bent met de voorkeursinstellingen, kunt u nu de toegevoegde nummers en afspeellijst converteren en downloaden.

1. Om de nummers te converteren, klik op de knop Converteren in de rechterbenedenhoek en het nummer zal meteen beginnen met converteren.

Nummer converteren

2. Het duurt even voordat het nummer is geconverteerd en gedownload, afhankelijk van de grootte. Zodra de conversie is voltooid, kunt u alle geconverteerde nummers vinden door op de lijst icoon aan de onderkant.

Geconverteerd nummer

3. Het geconverteerde nummer wordt ook gedownload en opgeslagen in het interne geheugen van uw pc. Om toegang te krijgen tot de gedownloade nummers op uw computer, klikt u op de mappictogram op de bodem.

Mappictogram

Dus zo converteer en download je muziek van de DRmare Tidal Music Converter.

Vonnis: Hoewel het heel gemakkelijk is om nummers van Tidal te converteren en te downloaden met behulp van de DRmare Tidal Downloader, kun je echter niet meerdere nummers tegelijk converteren en downloaden. Dat zul je stuk voor stuk moeten doen.

Prijzen

Deze software van DRmare begint vanaf de prijsklasse van $34,95 voor 1 pc/levensduur. Als u een familieversie van deze software wilt, kunt u deze krijgen op $ 44,95. Met de familielicentie kunt u deze software een leven lang op 2-5 verschillende pc’s gebruiken.

Eindoordeel

Na het testen van de DRmare Tidal Music Converter zijn we tot de conclusie gekomen dat het een zeer gebruiksvriendelijke en effectieve Tidal-downloader is. Hoewel je in de gratis versie niet meer dan één minuut van de audio kunt converteren, heft de betaalde versie alle beperkingen op en kun je onbeperkt Tidal-tracks downloaden. Bovendien is de Betaalde versie ook niet zo duur.

Het beste van deze software is dat deze erg licht van gewicht is en zelfs op de oudste pc kan worden uitgevoerd (als deze aan de systeemvereisten voldoet). Dus over het algemeen, als je graag naar Tidal-tracks luistert, dan is deze muziekconverter van DRmare een onmisbare tool voor jou.

DRmare Tidal Music Converter

DRmare Tidal Music Converter

Kwaliteit van gedownloade nummers

8.0/10

Pluspunten

Ondersteuning van meerdere uitvoerformaten Eenvoudig te gebruiken Nummers converteren zonder kwaliteitsverlies

nadelen

Kan niet meerdere nummers tegelijk converteren en downloaden

0 Shares:
You May Also Like