Download Windows 10 Oktober 2020 Update Versie 20H2 build 19042 ISO

Zoek je naar windows 10 20H2 update iso downloadlinks voor een nieuwe installatie, opnieuw installeren of upgrade van Windows 10? Hier leest u hoe u het officiële Windows 10 ISO-bestand legaal rechtstreeks van Microsoft Server kunt downloaden. En als je eenmaal de . hebt gedownload Windows 10 versie 20H2 ISOkunt u het gebruiken om een ​​installatiemedia-dvd of opstartbare USB-flashdrive te maken voor schone installatie, reset of Windows 10 upgrade van Windows 10.

In dit bericht bespreken we hoe u direct kunt downloaden Windows 10 oktober 2020 update ISO met behulp van de tool voor het maken van media, Tweak-webbrowser en ook hebben we directe downloadlinks toegevoegd voor: Windows 10 versie 20H2 build 19042 ISO.

Download Windows 10 versie 20H2 ISO

Laten we na het controleren van de bovenstaande vereisten bespreken hoe u de nieuwste Windows 10-bestanden van Microsoft Server kunt downloaden met behulp van Media Creation Tool. Of

Hulpprogramma voor het maken van media gebruiken

Eerste bezoek Officiële Microsoft Windows 10 ISO-download plaats, Scroll vervolgens naar beneden en klik op de knop Downloaden. Hiermee wordt de officiële Windows Media Creation Tool-grootte van ongeveer 18 MB gedownload.

Wanneer het downloaden is voltooid, opent u gewoon de downloadlocatie en dubbelklikt u op Media creation Tool.exe om de installatie uit te voeren. Als Windows om UAC wordt gevraagd, klikt u op Ja. U zult zien dat u klaar bent met vliegen. Dit zal de licentievoorwaarden vragen Windows Klik op Accepteren.

Selecteer vervolgens het keuzerondje Maak installatiemedia (USB-flashstation, dvd of ISO-bestand) voor een andere pc en klik/tik op Volgende.

Selecteer vervolgens op het volgende scherm taal, architectuur en editie. Schakel het selectievakje Gebruik de aanbevolen opties voor deze pc uit. En selecteer Beide opties naast Architectuur zoals weergegeven in onderstaande afbeelding.

Het volgende scherm vraagt ​​​​het hulpprogramma voor het maken van media om te kiezen welk medium moet worden gebruikt. En vertegenwoordig twee opties USB-flashstation en ISO. Hier kunt u een USB-flashstation selecteren om te downloaden en een opstartbare USB-drive voor Windows 10 te maken. Maar ons concept is om te downloaden Windows ISO-bestand Klik dus op het ISO-bestand van de Radio Button, zoals hieronder weergegeven.

Vervolgens wordt gevraagd waar u het ISO-bestand wilt downloaden. Selecteer de locatie waar u het ISO-bestandstype wilt opslaan in een naam die u wilt voor het ISO-bestand en klik/tik op Opslaan.

Op het volgende scherm wordt Windows 10 gedownload. Het duurt even voordat het downloadproces is voltooid, afhankelijk van uw internetsnelheid. Wacht tot het proces is voltooid.

Wanneer het downloaden is voltooid, selecteert u de locatie waar u het ISO-bestand moet opslaan en klikt u op Finish.Dat is alles wat u met succes Windows 10 ISO hebt gedownload van Microsoft Server. U kunt een installatiemedium maken door deze handleiding te volgen voor een schone installatie of upgrade van Windows 10.

Download Windows 10 20H2 Onderwijs ISO

Windows 10 Education ISO downloaden van Microsoft Server

Bezoek hier eerst de officiële Windows 10-site voor academische producten. Klik/tik vervolgens op de Downloaden knop hieronder om de . te downloaden en op te slaan MediaCreationToolRetail.exe het dossier.

Voer vervolgens de . uit MediaCreationToolRetail.exe,En klik op ja als dit om UAC wordt gevraagd. Accepteer vervolgens de licentievoorwaarden.

Voer nu de . in product sleutel voor uw Windows 10 Education, en klik op Volgende.Volgend scherm Selecteer keuzerondje ISO-bestand en klik op VolgendeSelecteer vervolgens de locatie waar u het ISO-bestand wilt opslaan, typ een naam in die u voor het ISO-bestand wilt en klik op Opslaan.

Het ISO-bestand van Windows 10 Education begint te downloaden. Het hangt weer af van uw internetsnelheid hoeveel tijd het zou kosten om het proces te voltooien. Wanneer de download is voltooid, selecteert u waar u hebt geselecteerd om het ISO-bestand op te slaan en klikt u op Voltooien om de tool voor het maken van media te sluiten.

Tweak webbrowser om Direct ISO-bestand te downloaden

Stel dat u Windows 10 ISO niet wilt downloaden via de Media Creation Tool. Dan kunt u de webbrowser Tweak om de Windows 10 ISO rechtstreeks van Microsoft Server te downloaden zonder een hulpmiddel te gebruiken. Wanneer we de Microsoft-website bezoeken, wordt u gedwongen de Media Creation Tool te openen, waarmee u de ISO-images kunt downloaden, maar deze is verborgen voor de Windows 10-gebruikers. Door de webpagina te tweaken, vindt u ook de directe download van Windows 10 ISO-bestanden van Microsoft-servers.

Om dit te doen, Open een nieuw tabblad op de Chrome-browserKopieer en plak vervolgens deze Microsoft-ondersteuningssite-link https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO in de adresbalk en druk op Enter. Klik nu met de rechtermuisknop ergens op de pagina en selecteer Inspecteren.Klik op de drie-gestippeld menu-knop in de rechterbovenhoek en selecteer onder ‘Meer tools’ Netwerkvoorwaarden.

Hier onder “User-agent”, wist u de Automatisch selecteren optie.En Selecteer de Safari – iPad iOS 13 optie uit het vervolgkeuzemenu “User-agent”. Vernieuw nu de pagina als de browser niet automatisch opnieuw laadt. Dat is alles nu Selecteer de gewenste versie van Windows 10, klik op de Bevestigen knop.

Kies vervolgens uw producttaal uit het vervolgkeuzemenu en klik op de knop om de Windows 10 ISO te downloaden om het proces te starten.

U kunt ook het nieuwste ISO-bestand van Windows 10 versie 20H2 of oktober 2020 Update ISO-bestand downloaden door de onderstaande link te volgen.

Dat is alles, ik hoop dat je nu gemakkelijk de nieuwste kunt downloaden Windows 10 ISO rechtstreeks vanaf de Microsoft-server. Nog steeds, heb nog vragen, suggesties Voel je vrij om hieronder te reageren.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like