Download Google Chrome 98.0.4758.81 (offline installatieprogramma) voor Windows 10

Chrome Browser is een open-source browser ontwikkeld door Google, de bètafase werd gelanceerd op 2 september 2008 en de eerste stabiele versie werd uitgebracht op 11 december van hetzelfde jaar. En het bedrijf ontwikkelde de browser verschillende soorten besturingssystemen, zowel voor pc’s als Windows, Mac, Linux of smartphonesystemen zoals iOS, Android en Windows Phone. De browser combineert een minimaal ontwerp met geavanceerde technologie om het web sneller, veiliger en gemakkelijker te maken. En nu Met bijna 70 procent marktaandeel Google chrome is tot nu toe verreweg de populairste browser over de hele wereld.

Onlangs heeft het bedrijf uitgebracht chromen versie 98 die tal van beveiligingslacunes opvult en ook nieuwe functies biedt, waaronder een ingebouwde screenshot-tool, Privacy Guide-hoed helpt u bij het controleren van de privacy en beveiliging van uw browser en geüpgradede emoji’s met COLRv1, een paar ontwikkelaarsfuncties en meer.

Waarom is Chrome de beste browser voor Windows 10?

Het is een snelle, eenvoudige en de veiligste webbrowser die is gebouwd voor het moderne internet. Als u een enkele ervaring wilt op elk apparaat met internetverbinding dat u bezit, is Chrome uw beste optie.

We kunnen zeggen dat het de veiligste browser is. Biedt beveiliging tegen kwaadaardige software, onder andere ‘phishing’. Het nieuwste chrome introduceerde realtime blacklisting van kwaadaardige sites via de Safe Browsing API. En het bedrijf brengt regelmatig automatische updates uit om ervoor te zorgen dat u over de nieuwste beveiligingsoplossingen en meer beschikt.

Het belangrijkste doel van de browser is de navigatiesnelheid, van de implementatie tot het laden van complexe webapplicaties is dit de enige snelste browser die tot nu toe beschikbaar is. Het is snel op te starten vanaf uw desktop, laadt webpagina’s in een handomdraai en voert complexe webapplicaties razendsnel uit.

Wat meer U hebt toegang tot bladwijzers, geopende tabbladen en geschiedenis vanaf elk apparaat dat compatibel is met Chrome.

Als u zich aanmeldt bij Chrome, worden uw bladwijzers, geschiedenis en andere instellingen naar elk apparaat weergegeven dat compatibel is met Chrome. Het meldt u ook automatisch aan bij al uw favoriete Google-services.

We kunnen zeggen dat het zo eenvoudig mogelijk is ontworpen, zodat u zich kunt concentreren op wat u moet doen.

De browser heeft een eigen beheerder die u vertelt welke bronnen worden gebruikt en op welke pagina’s. U kunt de Chrome-taakmanager openen met de sneltoets shift + Esc.

Wat is er nieuw in chrome 98?

Laten we het nu hebben over chrome 98. Met de nieuwste release heeft het bedrijf een nieuwe functie geïntroduceerd genaamd Privacy Guide die u helpt bij het controleren van de privacy en beveiliging van uw browser. Deze functie is nog steeds verborgen achter een vlag chrome://flags/#privacy-review. Zodra deze functie is ingeschakeld, is de privacygids te vinden in de instellingen voor “Beveiliging en privacy”

De nieuwste chrome 98 implementeert een nieuwe set van COLRv1 Kleurverloop Vector Lettertypen maakt kleinere emoji-bestanden mogelijk, in tegenstelling tot de schaalbeperkingen van bitmaplettertypen, waardoor de emoji’s scherper worden, ongeacht hun grootte.

Er is een nieuwe ingebouwde screenshot-tool waarmee je een screenshot kunt maken van wat er in je browser staat, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bijsnijden of selecteren van specifieke vensters. Om deze functie te gebruiken, klikt u op de Share-knop in de adresbalk bovenaan de browser en vervolgens op Screenshot in het uitgebreide menu. Om deze functie in te schakelen, moet u echter deze twee vlaggen inschakelen:

chrome://flags/#sharing-desktop-screenshots
chrome://flags/#sharing-desktop-screenshots-edit

Ook test Google de mogelijkheid om emoji’s toe te voegen aan screenshots op Android. Ga naar chrome://flags/#lightweight-reactions-android om de functie te activeren.

De nieuwste Chrome 98-release lost ook 27 beveiligingsproblemen op

Video: Chrome 98-functies

Upgrade naar Chrome 98

Als je Chrome al op je systeem hebt geïnstalleerd, is het eenvoudig om het naar de nieuwste versie te updaten.

    Open Google Chrome, klik op de verticale drie stippen rechtsboven in het venster. Hiermee wordt het Chrome-menu geopend. Ga in het menu naar Help -> Over Google Chrome. Dit activeert Google Update en controleert automatisch op nieuwe updates. U kunt ook chrome://settings/help typen in de adresbalk en op de enter-toets drukken om chrome 98 bij te werken.

Chrome 98 offline-installatieprogramma

Opmerking: de offline-installatiekoppelingen bevatten niet de automatische updatefunctie.

Chrome-webinstallatieprogramma downloaden: 32-bit |64-bit | gratis.

Downloaden: Google Chrome MSI-installatieprogramma’s voor Windows (automatische update)

Chrome installeren in Windows 10

Het installeren van Google Chrome 98 is net zo eenvoudig als het downloaden. Voer gewoon het installatieprogramma uit dat is gedownload van de bovengenoemde downloadlinks. Chrome start anders, afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt. Laten we eens kijken of we Chrome installeren met behulp van een webinstallatieprogramma.

Bezoek eerst de officiële Chrome-site en klik op de Chrome downloaden knop

Het volgende scherm toont het scherm met voorwaarden en service. Lees de voorwaarden en licentieovereenkomst en klik vervolgens op de knop Accepteren en installeren om het webconfiguratiebestand van Chrome te downloaden.

Open nu de downloadlocatie, klik met de rechtermuisknop op chromeSetup.exe en selecteer uitvoeren als beheerder. Dit duurt minder dan een minuut (afhankelijk van uw internetsnelheid) om het download- en installatieproces te voltooien.

Eenmaal gedaan

Windows 7: Een Chrome-venster wordt geopend zodra alles is voltooid.

Windows 8 & 8.1: Er verschijnt een welkomstdialoogvenster. Klik op Volgende om uw standaardbrowser te selecteren.

Windows 10: Nadat alles is voltooid, wordt een Chrome-venster geopend. U kunt van Chrome uw standaardbrowser maken.

En u hebt google chrome met succes geïnstalleerd op Windows 10.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like