Dit uitstekende Vizio-soundbarsysteem met Dolby Atmos kost $ 200 korting

Vizio SB36512-F6 with Dolby Atmos.

Breng uw tv-audio-ervaring naar 11 met een uitstekende deal op een Vizio-soundbar vandaag. De big box-retailer verkoopt Vizio’s 5.1.2-kanaals soundbar-systeem met een zes-inch subwoofer voor $ 300. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 200 korting op de gebruikelijke prijs van $ 500, en de uitverkoop loopt tot 1 november of zolang de voorraad strekt.

Er is veel leuks aan dit systeem. Het heeft Dolby Atmos-compatibele luidsprekers, evenals een DTS Virtual:X-upmixer voor traditioneel surround-geluid en tweekanaals audio, en het ondersteunt Chromecast en Google Assistant. Je kunt hem ook puur voor audio gebruiken met ondersteuning voor Wi-Fi en Bluetooth-streaming.

We hebben deze soundbar eind 2018 beoordeeld en gaven hem vier van de vijf sterren. “Vizio’s Home Theatre-geluidssysteem met Dolby Atmos is een hoogwaardige, hightech soundbar met een vleugje meeslepende audiomagie”, zeiden we in onze recensie. Dit systeem is geen volledig Dolby Atmos-systeem, maar zoals we al zeiden “geeft het je een voorproefje van meeslepende audiomagie in een kleine footprint, terwijl het past in de meeste esthetische en architecturale beperkingen.”

De eigenlijke hardware omvat een 36-inch soundbar, een zes-inch draadloze subwoofer en twee achterste surround-luidsprekers.

[Today’s deal: Vizio 5.1.2-channel Soundbar System for $300 at Best Buy.Remove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like