Dit fantastische Eufy-budgetvacuüm kost $ 120 (opgeknapt)

robovac 11s

Omdat we tegenwoordig allemaal meer thuis blijven, kan een robotstofzuiger levensreddend zijn als het erom gaat de vloeren schoon te houden. En vandaag is een van de beste budgetmodellen nog goedkoper. Amazon verkoopt een opgeknapte versie van de Eufy RoboVac 11S voor $ 120. Verwijder niet-productlink Eufy RoboVac 11S voor $ 120, meer dan $ 30 minder dan de gebruikelijke prijs en $ 100 korting op de nieuwe adviesprijs. Dat is de laagste prijs die we ooit hebben gezien voor deze stofzuiger.

Toen we de 11S in augustus 2018 beoordeelden, gaven we hem vier sterren en kwamen tot de conclusie dat de Eufy Robovac 11S “zijn mannetje staat bij de beste van hen” als het gaat om zuigkracht en slimheid. Er was zelfs een tijd dat we hem kozen als onze favoriete budgetrobotstofzuiger in onze beste robotstofzuiger van 2020, maar hij is sindsdien vervangen door de iLife A4s Pro.

We houden echter nog steeds van de 11S. Hij wordt geleverd met afstandsbediening en heeft een maximale zuigkracht van 1.300 Pa, dus hij werkt uitstekend voor middelhoogpolige tapijten en harde vloeren. Dit product valt onder Amazon’s 90 dagen garantie voor opgeknapte goederen, wat betekent dat je binnen 90 dagen na ontvangst een vervanging of volledige terugbetaling kunt krijgen.

[Today’s deal: Refurbished Eufy RoboVac 11s for $120 on AmazonRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like