Dit beveiligingsaanbod heeft een premium prijskaartje

In een oogopslag

Beoordeling door experts

Pluspunten

Mooi, op Nest gericht ontwerpCombo bewegings-/deursensoren zijn een geniaal idee Mobiele en batterijback-up, plus professionele bewakingsopties beschikbaar

nadelen

Erg duur voor wat is inbegrepenZeer weinig in de weg van smart home-integratie

Ons oordeel

Nest Secure ziet er goed uit en biedt een aantal unieke functies, maar het is verrassend beperkt gezien het hoge prijskaartje.

Nest Secure ziet er zeker mooi uit als je hem instelt. De hockeypuck-hub, met zijn blauwe lichteffecten en toetsenbord met achtergrondverlichting, de gestroomlijnde combinatie van deur/raam/bewegingssensoren, die schattige kleine Nest Tags… het is allemaal zo sierlijk en verfijnd dat je bijna vergeet dat je net bijna $ 500 hebt betaald voor welke bedragen tot twee sensoren en een sirene.

Maar voordat we de prijs in de wacht slepen, laten we Nest in ieder geval wat krediet geven: het bedrijf heeft een van de best uitziende doe-het-zelf-beveiligingssystemen op de markt geproduceerd. Er is hier ook echte innovatie, aangezien de Nest Secure nogal wat trucs kan uithalen die niemand anders in de branche heeft kunnen opbrengen.

De Nest Secure-startset bevat slechts drie primaire onderdelen, maar dat is een beetje misleidend. Je vindt een basiseenheid die de Nest Guard wordt genoemd en twee sensoren die Nest Detect-eenheden worden genoemd. Je krijgt ook twee Nest Tags, waar ik later op terugkom. Dat is niet veel voor het geld, maar de bundel zou je redelijk goed moeten dekken – je hebt een heel klein huis met slechts twee ingangen.

Nest Secure deur-/raamsensor

De primaire controller

De Nest Guard is het zelf beschreven brein van het systeem. Het bevat een numeriek toetsenbord, een oorverdovende luide sirene en een geïntegreerde bewegingssensor. Het is speciaal ontworpen om op een tafel bij uw ingang te worden geplaatst, niet aan de muur. Het moet worden aangesloten op een stopcontact (met een speciaal vergrendelingsmechanisme kunt u de stekker in het stopcontact schroeven, waardoor het moeilijk is om het snel uit te schakelen), maar de daadwerkelijke connectiviteit is allemaal draadloos.

Nest Secure-app

Er is een discrete paniekknop aan de achterkant van het apparaat, in geval van nood, en omdat het apparaat ook dienst doet als bewegingssensor, bevat het ook het dimlichtsysteem dat het gebied verlicht wanneer je langskomt op weg naar een middernachtelijke badkamerloop , vergelijkbaar met de Nest Protect rookmelder. Wanneer het alarm wordt geactiveerd of gedeactiveerd of wanneer een sensor wordt geactiveerd, geven handige spraakopdrachten u gedurende het hele proces updates.

Een van de grote verkoopargumenten van Nest Secure is dat het meerdere manieren biedt om het systeem in en uit te schakelen. Je kunt de app gebruiken, een code op het toetsenbord tikken of een van de eerder genoemde Nest-tags gebruiken. Dit zijn kleine schijfjes, sleutelhangers ontworpen voor je sleutelhanger, die NFC-technologie gebruiken om het alarm met een tik aan of uit te zetten. Hoewel deze werken zoals verwacht, vond ik ze niet helemaal nuttig – een code intikken is eenvoudig genoeg – hoewel ze een zegen kunnen zijn voor kleine kinderen die na school thuiskomen en hun cijfers niet beheersen. Dat gezegd hebbende, als je de Nest Secure kunt betalen, kun je je waarschijnlijk een oppas veroorloven om op je kinderen te passen.

Slimme sensoren

De Nest Detect-sensoren zijn zonder meer het beste onderdeel van het Nest Secure-pakket. Dit zijn de grootte en vorm van traditionele, magnetische deur-/raamsensoren, maar ze hebben ook een ingebouwde bewegingssensor, waardoor ze dubbel zoveel mogelijkheden hebben. Het ontwerp heeft het ongelukkige probleem om de apparaten eruit te laten zien als uiteengereten vingers, compleet met gloeiende vingernagels (omdat deze sensoren ook Pathlight bieden).

Als je de voorkeur geeft aan deursensoren die in de deur en het kozijn kunnen worden verborgen, of sensoren die aan het scharnier van je deur kunnen hangen, heb je pech. De sensoren van Nest zijn verder solide en presteren goed bij het openen en sluiten van deuren en ramen. Ik ben meer gevoelige bewegingssensoren tegengekomen, maar van dichtbij (dwz langs de deur) zijn ze goed genoeg.

Nest Secure

De Nest Secure-app

Dit alles is ontworpen om te integreren met de monolithische app van Nest, dus als je al een Nest Thermostat of Protect hebt, is het pijnloos eenvoudig om alles aan de gang te krijgen. Scan gewoon een paar QR-codes en je bent klaar om te gaan. Dat gezegd hebbende, het kost wat moeite om in het dagelijks gebruik op de hoogte te zijn van het systeem. De Nest Secure draait rond drie operationele modi: Uit, Bewaking en Thuis & Bewaking. Het belangrijkste verschil hier is dat Home & Guarding de bewegingssensoren uitschakelt, maar dat het alarm afgaat als een deursensor wordt geactiveerd.

Als de volledige bewakingsmodus is ingeschakeld, is alles actief. Het is grotendeels hetzelfde idee als de typische “Blijf” en “Afwezig” modi op meer traditionele alarmsystemen. En net als bij betere beveiligingssystemen heeft Nest Secure een optie waarmee je een deur kunt openen en het huis kunt verlaten terwijl het systeem in de Thuis- en bewakingsmodus staat zonder dat je het alarm uit en weer aan hoeft te zetten.

Opties voor batterij en mobiele back-up

Nest Detect-sensor

De Nest Guard heeft een ingebouwde back-upbatterij, zodat het systeem blijft werken in geval van stroomuitval of als een inbreker de stroom naar je huis uitschakelt, en je kunt een mobiele back-upservice ($ 5 per maand) toevoegen voor het geval je wifi- Fi valt uit of een inbreker snijdt je kabel of telefoonlijn door. Er is ook een optionele professionele bewakingsservice via MONI die een politie-uitzending zal vragen als een alarm is geverifieerd of als u (en niemand op uw contactenlijst) kan worden bereikt. De kosten voor deze service variëren van $ 34,99 $ 29 per maand op maandbasis, tot $ 29,99 voor een verbintenis van één jaar, tot $ 24,99 $ 19 per maand voor een verbintenis van drie jaar. We hebben geen van deze opties getest. (

Zoals met de meeste Nest-producten, is Nest Secure ontworpen om nauw te integreren met het Nest-ecosysteem, maar dit apparaat speelt nog niet echt goed samen met anderen. Er is momenteel geen ondersteuning voor IFTTT (in tegenstelling tot andere Nest-producten) en het ondersteunt geen andere smart home-hubs of assistenten zoals Alexa of Google Assistant. Deze zullen waarschijnlijk allemaal in de loop van de tijd veranderen, maar voorlopig zijn ze afwezig.

Dus voor $ 499, wat krijg je echt? Een gestroomlijnd beveiligingssysteem, zij het met een aantal verrassend beperkte functies. Als je huis groter is, moet je extra Nest Detect-sensoren toevoegen (elk $ 59). Nest Tags kosten $ 25 per keer. Als je gek bent op Nest-producten, klinkt de mogelijkheid om een ​​beveiligingssysteem te integreren met de rest van je uitrusting en in één app misschien aantrekkelijk. Voor de rest van jullie zijn meer betaalbare – en meer geavanceerde – opties waarschijnlijk een betere gok.

Opmerking van de uitgever:

0 Shares:
You May Also Like