Dit 3-pack TP-Link Kasa slimme schakelaars kost minder dan $ 30

kasathreepack

Maak vandaag nog drie lichtschakelaars slimmer voor een uitstekende prijs. Amazon verkoopt een drie-pack van TP-Link enkelpolige Kasa slimme lichtschakelaars voor $ 29,59, een daling van het huidige dieptepunt van $ 37. Om de verkoopprijs te krijgen, moet u op de kortingsbon van 20 procent onder de prijs op de productpagina klikken.

Het mooie van Kasa TP-Link slimme schakelaars is dat ze rechtstreeks verbinding maken met je thuisnetwerk in plaats van via een hub. Het gebeurt allemaal via de Kasa-smartphone-app, waar je ook schema’s kunt instellen, slimme apparaten op afstand kunt bedienen, enzovoort. Kasa-apparatuur kan ook worden geïntegreerd met Google Assistant en Amazon’s Alexa.

Omdat dit enkelpolige schakelaars zijn, kunt u ze niet gebruiken op drie- of vierwegschakelaars waarbij u een enkel licht vanaf meerdere plekken bedient. Deze zijn uitsluitend bedoeld voor schakelaars met één locatie en ze vereisen een neutrale draad voor installatie.

Het bedienen van drie schakelaars via je smartphone of slimme luidspreker is een fantastische deal voor minder dan $ 30. Het enige nadeel van Kasa-apparatuur is dat als er ooit een stroomstoring is, je ze waarschijnlijk opnieuw op je netwerk moet aansluiten, maar dat zou voor de meeste mensen een kleine zorg moeten zijn.

[Today’s deal: TP-Link Kasa smart switches 3-pack for $29.59 with coupon on Amazon.]
0 Shares:
You May Also Like