Dit 3-pack Philips Hue Bluetooth-kleurenlampen kost vandaag $ 90

philipshuethreepack

Verlicht je leven vandaag goedkoop met deze deal op onze favoriete slimme lampen. Best Buy verkoopt een set van drie Philips Hue White & Color Ambiance A19-lampen voor $ 90. Verwijder niet-productlink. Dat is $ 45 korting op de adviesprijs en dezelfde prijs die Amazon in rekening brengt voor twee lampen. Het enige kleine nadeel is dat je moet deelnemen aan het My Best Buy-lidmaatschapsbeloningsprogramma, dat gratis is. Zodra u dit doet, verandert de prijs in de winkelwagen.

Deze Philips Hue-lampen staan ​​gelijk aan een standaard gloeilamp van 60 watt. Ze kunnen schijnen met gewoon oud wit licht (met variaties tussen “warm” en “koel”), evenals vrijwel elke kleur met 16 miljoen beschikbare variaties. Philips voegt ook extra functies toe, zoals voorinstellingen voor verlichting voor filmavonden, feesten, enzovoort.

Als dit je eerste Hue-lampen zijn, heb je de Hue Bridge nodig om de slimste functies te ontgrendelen, zoals kamertoewijzingen, scènes en bewaking op afstand. Een Zigbee-apparaat van derden, zoals de Amazon Echo Plus, zal ook werken, maar er zijn niet zoveel functies beschikbaar als de Hue Bridge. Dankzij ingebouwde Bluetooth kun je je lampen ook bedienen met een slimme luidspreker in de buurt zonder bridge.

Als je echter al een bridge hebt, is dit een geweldige manier om je setup uit te breiden voor veel minder dan je normaal zou betalen. Dus pak ze voordat de deal donker wordt.

[Today’s deal: 3-pack Philips Hue White & Color A19 light bulbs for Best BuyRemove non-product link]
0 Shares:
You May Also Like