Discord-installatie is mislukt in Windows 10 (5 oplossingen om te repareren)

Discord, de meest populaire Voice over Internet Protocol (VoIP)-app die door gamers wordt gebruikt om te communiceren via tekst- en voicechat. Het is beschikbaar voor alle versies van Windows, Mac, iOS en Android, dus je zou het zonder problemen moeten kunnen installeren en gebruiken. Soms kunt u echter problemen ondervinden met het niet downloaden van Discord of de fout Installatie is mislukt wanneer u Discord probeert te installeren. Klachten van verschillende Windows-gebruikers discord wil niet installeren op mijn pc met windows 10 of de installatie van discord is mislukt open setup-logfout.

Als Discord niet wordt gedownload, dan:

Zorg ervoor dat je Discord downloadt van de officiële site hier https://discordapp.com.Probeer de officiële Discord-site te openen in een andere webbrowser (Chrome, opera, firefox, edge) Er zijn kansen dat sommige software draait die het downloaden van Discord verstoort , start uw computer opnieuw op en probeer de discord-app te downloaden.

Installatie van Discord mislukt

De installatie van deze fout is mislukt, meestal veroorzaakt door beschadigde bestanden of Windows-updatepakketten die Discord verstoren. Wat de reden ook is, in dit artikel staan ​​verschillende oplossingen om het probleem Discord Installation Has Failed in Windows 10 op te lossen.

Zorg ervoor dat u beheerdersrechten op uw computer hebt om de Discord-app correct uit te voeren.

Installeer de Discord-app opnieuw

Wanneer je tegenkomt, installatie van discord is mislukt fout het eerste dat we aanbevelen om de Discord-app opnieuw te installeren. Ja, het verwijderen van alle bestanden met betrekking tot Discord en het opnieuw installeren van de app helpt verschillende gebruikers om de Installatie van Discord mislukt probleem op windows 10.

Beëindig Discord in Taakbeheer

    Open taakbeheer met Ctrl + Shift + Esc-toets op het toetsenbord, zoek op het procestabblad taken die verband houden met onenigheid, klik met de rechtermuisknop en selecteer eindtaak,

Discord-app verwijderen

Druk op Windows-toets + X en selecteer programma’s en functies. Scroll naar beneden en zoek de Discord-app, selecteer deze en klik op de knop Verwijderen. Klik op ja wanneer u om bevestiging vraagt ​​om de app te verwijderen en volg de instructies op het scherm.

Discord-map en bestanden met betrekking tot Discord verwijderen

Druk op Windows-toets + R, typ %App data% en druk op Enter. De bestandsverkenner opent een venster met de naam Roaming, scroll naar beneden en zoek de map met de naam Discord, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer verwijderen. Druk nogmaals op de Windows-toets + R, typ %LocalAppData% en klik op OK. Zoek de map met de naam Discord, klik er met de rechtermuisknop op, selecteer verwijderen en start uw computer opnieuw op.

Installeer de discord-app op Windows 10

Bezoek nu de officiële site van Discord hier en download de nieuwste versie voor Windows 10. Klik met de rechtermuisknop op setup.exe en selecteer Uitvoeren als beheerder. Klik op Ja als UAC om toestemming vraagt ​​en volg de instructies op het scherm om de app te installeren.

Microsoft .NET Framework installeren

Download hier de nieuwste Microsoft .NET Framework 4.5 naar uw systeem. Dubbelklik vervolgens op het installatieprogramma om het nieuwste framework op uw systeem te krijgen. Als u klaar bent, start u Yur PC opnieuw op en installeert u de Discord-app opnieuw.

Antivirus uitschakelen

Er is een kans dat beveiligingssoftware (antivirus) de installatieprocessen van Discord blokkeert. Als u antivirussoftware van derden op uw computer hebt geïnstalleerd, schakelt u deze tijdelijk uit en probeert u de discord-app te installeren.

Voer Systeembestandscontrole en DISM-hulpprogramma’s uit

Agin In verschillende gevallen kunnen beschadigde of ontbrekende systeembestanden die verband houden met uw stuurprogramma’s tot deze fout leiden. De installatie van Discord is mislukt. Laten we de opdracht DISM uitvoeren en het sfc-hulpprogramma helpt beschadigde of ontbrekende systeembestanden te vervangen.

Open de opdrachtprompt als beheerder, typ opdracht DISM /Online /Opschonen-Image /RestoreHealth en druk op de enter-toets, laat het DISM-commando om het 100% scanproces te voltooien. Volgende type: sfc /scannow en druk op de enter-toets, dit zal beschadigde systeembestanden detecteren en vervangen door de juiste. Zodra de sfc-scan is voltooid, start u uw pc 100% opnieuw op en probeert u de DISCORD-app te installeren.

Hebben deze oplossingen geholpen bij het oplossen van het DISCORD-foutbericht Installatie is mislukt op Windows 10? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Lees ook:

0 Shares:
You May Also Like